Tampereen Hyhkyn ruokakauppavalikoima kasvaa, kun vanhan tehdashallin tilalle nousseessa S-marketissa juhlitaan avajaisia


29.3.2017

S-market Hyhkyn avajaisia juhlitaan torstaina 6.4. kahvi- ja kakkutarjoilun merkeissä. Nuorempia kaupankävijöitä tervehtimään saapuu Soma-nalle, paikalla jaetaan ilmapalloja ja Hyhkyn päiväkodin lapset ilahduttavat laulullaan. Kello 10–18 paikalla on Pirkanmaan Osuuskaupan bonusneuvoja opastamassa asiakasomistajuus- ja S-Pankkiasioissa.

Valikoima huomioi alueen asukkaiden toiveet

S-market Hyhkyn valikoima sisältää runsaasti edullisia perustuotteita, erikoisempia raaka-aineita vaativampaan makuun, valmisruokia nopeasti ohikulkumatkalla poimittavaksi ja myös perheen lemmikeille löytyy omat herkut.  – Lähituotteet, nestekaasun myynti ja nopeasti mukaan otettava tai paikan päällä nautittava kahvi täydentävät valikoimaa. Valikoimassa huomioidaan jatkossakin asiakkaiden toiveet, kertoo marketpäällikkö Sanni Fagerström.

– S-market Hyhky on nykyaikainen ruokakauppa, jossa sydämellisen asiakaspalvelun ohella korostuvat tuoreus, monipuolisuus sekä pysyvästi edullinen halpuutettu hintataso. Tarjolla on aina satokauden parhaita hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoretta leipää, kuvailee S-marketia ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen.

Asiakkaat hurmataan rakkaudella ruokaan sekä mahtavilla asiakaspalvelukokemuksilla

S-market Hyhkyn työntekijät koostuvat sekä uusista osaajista että vanhoista konkareista. Heitä kaikkia yhdistää rakkaus ruokaan sekä halu tuottaa mahtavia asiakaspalvelukokemuksia. Marketpäällikkönä toimii Sanni Fagerström ja myymälässä työskentelee 15 henkilöä. Marketpäällikkö Sanni on saapunut Pirkanmaan Osuuskauppaan vuonna 2010 S-trainee-valmennukseen, jonka jälkeen hän on työskennellyt päällikkönä Sale Pispalassa, S-market Urjalassa, S-market Pendoliinossa, sekä viimeisimpänä S-Market Hervannassa. – Minulla on monipuolista kokemusta sekä kyläkaupoista että hektisistä keskustamyymälöistä. Mielenkiinnolla odotankin, millaiseksi arki Hyhkyssä muodostuu, Fagerström hymyilee.

 

Lisätietoja:
S-market Hyhkyn marketpäällikkö Sanni Fagerström, 010 7671 740
Ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen, 010 7670087