Tampereelle tulijoiden maamerkki ABC Viinikka uudistui täysin


30.5.2014

Uudet polttonesteet, autopesu ja nopeat eväät parantavat palvelutarjontaa


ABC Viinikka on kokenut huiman muutoksen. Piha-alueen ja sisätilojen uudistaminen on mahdollistanut palvelutarjonnan monipuolistamisen. – Liikenneasemamme on maamerkkinä Tampereelle tultaessa, joten profiilin kohotus oli tarpeen, polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen ja ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen perustelevat uudistusta.  Asema palvelee hyvin myös Tampereelta poistuvaa liikennettä.
– Paikoitustilaa on nyt enemmän ja tankkauspisteen sijaintia on vaihdettu ruuhkautumisen välttämiseksi, Lehtonen jatkaa.

Täysin uudistuneen liikenneaseman avajaisia vietetään maanantaina 2.6. Luvassa on herkullisia avajaistarjouksia ja autopesuja puoleen hintaan.

 

Premium-pesu ja E85 ovat parasta autolle

Suosittu autopesu on saanut uudet laitteet, jotka tarjoavat lähialueen suurimman pesukorkeuden ja -leveyden.  Huippulaatuinen Premium-pesu puhdistaa likaisemmankin auton. Vanha mittarikenttä on purettu ja maaperä puhdistettu. – Uuden mittarikentän rakentamisessa ja suojarakenteissa on käytetty alan viimeisintä tekniikkaa. Mittarikenttä on nyt selkeämpi, mikä helpottaa ja nopeuttaa asiointia, Lehtonen kertoo.

ABC Viinikka tarjoaa viittä erilaista polttonestettä. E85-biopolttonesteen etanolikomponentin valmistamiseen käytetään muun muassa Pirkanmaan Osuuskaupan biojätettä. E85-ajoneuvojen päästöt ovat huomattavasti perinteisiä bensiiniajoneuvoja matalampia, Lehtonen jatkaa. ABC Viinikasta voi ostaa nyt myös polttoöljyä.

Ympäristöystävällisyys on huomioitu koko liikenneaseman suunnittelussa. Mittarikentällä on LED-valaistus ja liikenneaseman kylmäkalusteet on vaihdettu energiatehokkaisiin.  Sisätilojen pinnat ja kalusteet on uusittu aseman perinteitä kunnioittaen.

Peruselintarvikkeet ja nopeat eväät on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan

ABC Viinikan tuotevalikoimaa on kehitetty asiakkaiden tarpeita paremmin vastaavaksi. Autotarvikkeita on entistä enemmän. Liikenneasema tarjoaa myös peruselintarvikkeita ja nopeaa purtavaa paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.– Viinikasta löytyy nyt myös paikallista herkkua mustaa makkaraa. Uutuutena asiakkaat voivat lisäksi tuunata itse omat annoksensa maustepisteellä, Nieminen iloitsee.

ABC Viinikka palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja: Polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen, 010 7670078
                      ABC-ravintoloiden ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen, 010 7670014