Tampereella kaupunkipyöräillään ensi viikosta alkaen – Sale-pyörä-päivä siirtyy elokuulle


1.6.2021

Tampereen virallisten kaupunkipyörien, Sale-pyörien, toimituksessa on ollut viivettä ja haasteita johtuen rahtiliikenteen maailmanlaajuisista ongelmista. Tavoitteena on, että pyörät saadaan tamperelaisten käyttöön ensi viikosta alkaen.

– Tilanne on todella valitettava, ja seuraamme toimitusketjun viestejä päivittäin. Kun kaupunkipyörät Tampereelle saadaan, niin ne otetaan käyttöön mahdollisimman pikaisesti, lupaa Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Pyörät voi ottaa ajoon, kun Tampereen kaupunkipyörät -sovellus on ladattavissa ja pyörät ovat telineissä kaupunkipyöräasemilla. Alkuvaiheessa verkostossa on noin 200 kaupunkipyörää ja 25 kaupunkipyöräasemaa, loput pyörät ja asemat otetaan käyttöön vaiheittain kesä–heinäkuun aikana.

Näin ollen kesäkuun alkuun suunniteltu lanseeraustapahtuma vaihtuu lauantaina 28.8. järjestettävään Sale-pyörä-päivään, jota vietetään kaupunkipyöräkauden aloitusajankohdasta riippumatta. Tapahtuman alkuperäinen ohjelma ja sijainti säilyvät ennallaan.

Tapahtumapaikkana on Commercen talon edustalla sijaitseva Jugendtori. Sale-pyörä-päivä näkyy ja kuuluu myös verkossa – ohjelmaa pääsee seuraamaan etäyhteyksin Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-livessä.

Liity Sale-pyörä-päivän tapahtumaan Facebookissa!

SALE-PYÖRÄ-PÄIVÄ JUGENDTORILLA LAUANTAINA 28.8.

klo 15.00 // Tapahtuman avaus
klo 15.10 // Miro Mantere esittää: musiikkia Sale-pyörillä
klo 15.20 // Pyöränkellon soittamisen epävirallinen maailmanennätys
klo 16.30 // Motoriikka-Miikka taituroi Sale-pyörällä
klo 17.00 // Näin Sale-pyörä toimii
klo 17.30 // Miro Mantere esittää: musiikkia Sale-pyörillä
klo 18.00 // Näin Sale-pyörä toimii
klo 18.30 // Motoriikka-Miikka taituroi Sale-pyörällä
klo 20.00 // Sale-pyörän stunt Näsinneulasta – seuraa livestriimiä tapahtuman jättinäytöltä tai Pirkanmaan Osuuskaupan Facebookissa!

Tapahtumassa onnenpyörä ja ilmapallojen jakoa!