”Tämän lähempää leipä ei voi tulla” – Fazer Leipomot Linnainmaan, Kangasalan, Koivistonkylän ja Nokian Prismoihin


3.6.2019

Kalevan ja Lielahden lisäksi tuore leipä tuoksuu pian useammassa toimipaikassa, kun Pirkanmaan muut neljä Prismaa saavat kesän ja alkusyksyn aikana omat Fazer Myymäläleipomonsa. Vastavalmistetut leivät ja leivonnaiset syntyvät artesaanileipureiden käsityönä alusta loppuun joka päivä. Omalta myllyltä tulevat kotimaiset jauhot, taikinan pitkä patalepo sekä rohkea paisto takaavat rapean kuoren ja suussa sulavan sisustan.

Uunituoreiden Fazer Myymäläleipomoiden tarjonta on pääasiallisesti kaikkialla sama, mutta myös leipomokohtaisia tuotteita on etenkin viikonloppuisin värittämässä valikoimaa. Gluteenittomina herkkuina saataville tulevat kinuskikakkuset ja riisipiirakat, jotka toimitetaan Fazerilta myymäläleipomoiden ulkopuolelta.

Fazerin leipien ja leivonnaisten maineikas maku kulminoituu kotimaisiin laadukkaisiin raaka-aineisiin ja pitkään patalepoon.

– Taikinat saavat levätä pitkään, jolloin maku juurtuu ja kypsyy. Kokonaisuuden kruunaa rohkea paisto, jonka ansiosta leipä saa rapean kuoren ja säilyy pitkään, vaikkei valmistuksessa käytetä lainkaan säilöntäaineita. Olemme äärimmäisen innoissamme saadessamme tuoda Prismojen asiakkaille arkeen helpotusta ja artesaanileivät hankittavaksi kauppareissun yhteyteen – tämän lähempää ei leipä voi tulla, iloitsee Fazer Leipomoiden markkinointipäällikkö Inari Marttinen.

Fazer Leipomo avattiin eilen maanantaina 3.6. Linnainmaalle. Kangasalan Prismaan leipomo tulee viimeistään 17.6., Koivistonkylään ja Nokialle elokuussa.

– Pyrimme saamaan leipomon Kangasalan Prismaan Jukolan viesti -viikonloppuun 15.–16.6., mutta viimeistään maanantaina 17.6. Tervetuloa tuoreille leipäostoksille, ryhmäpäällikkö Mikko Mäki vinkkaa.

Lisätietoja:
Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä, ville.jylha@sok.fi, 010 767 0079