Suvi ajautui etujen myötä bonustelijaksi ikään kuin vahingossa – “meillä koiratkin keskittävät”


7.7.2023

Ylöjärven S-marketissa työskentelevä Suvi Hakala keskittää suurimman osan ostoksistaan Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin, kuten Sokokselle. Suvin perhe onkin saanut Bonuksia vuoden aikana jopa 1 233 euroa. Bonukset tulevat Suville rahana pankkitilille, josta ne on voitu hyödyntää esimerkiksi arjen menoihin, lasten lomailuun ja autojen tankkaamiseen. 

Suvi, joka muutti Leviltä Lapista Ylöjärvelle kaksi vuotta sitten, aloitti uransa Pirkanmaan Osuuskaupalla vastuuhenkilöiden valmennusohjelmassa. Hän on työskennellyt POK:n eri toimipaikoissa, alkaen Kalevan Prismasta ja edeten Nokian Prisman kautta nykyiseen tehtäväänsä S-market Ylöjärvellä Ruokatorin vetäjänä. Suvi tuo mukanaan yli 20 vuoden kokemuksen ravintola-alalta, mutta Ruokatorilla työskennellessään hän on löytänyt uuden pääfokuksensa: tiimin vetämisen ja laadukkaan asiakaspalvelutyön.

Keskittämällä ostoksensa POK:n toimipaikkoihin hän saa merkittäviä etuja, jotka hyödyttävät koko kuusihenkistä perhettä. Suvi kertoo, miten Bonukset ovat muuttaneet heidän arkeaan ja mahdollistaneet monipuolisen lomailun perheen kanssa.

Etujen myötä bonustelijaksi

Katsoimme S-mobiilista, kuinka paljon Suvi perheineen on kerryttänyt Bonuksia viimeisen vuoden aikana – summa oli peräti 1 233 euroa! Bonukset on maksettu rahana Suvin pankkitilille, josta hän on voinut käyttää niitä vapaasti mihin tahansa tarkoitukseen. Bonukset ovatkin mahdollistaneet perheen lomanviettoa ja hankintoja.

– Ajauduin keskittämään ostoksia S-ryhmään jo ennen kuin siirryin POK:lle, ikään kuin vahingossa, kun huomasin keskittämisen hyödyt, Suvi kertoo.

Suvi korostaa myös bonustelun pitkän aikavälin etuja. Vaikka hän saattaisi joskus nähdä hieman edullisemman tankkausaseman, hän valitsee aina sen, josta saa Bonuksia. Tankkaukset kerryttävät Tankkausbonusta, josta Suvin perhe hyötyy pitkällä aikavälillä enemmän.

– Erityisesti vaikean maailmantilanteen aikana olen oppinut arvostamaan keskittämisen etuja. Sen sijaan, että hakisin yksittäisiä tuotteita eri kaupoista, hyödynnän keskittämistä ja Bonuksia, Suvi avaa.

POK:n työntekijänä Suvi hyötyy Bonusten lisäksi myös henkilökuntaeduista. Tämä yhdistelmä tekee kauppaostoksista ja palveluista entistä edullisempia.

Suvin perhe hankkii lähes kaiken tarpeellisen arkeen Prismasta tai Sokokselta. Kuva: Pasi Tiitola

Koiratkin keskittävät

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajana Bonusta saa POK:n myymälöistä, ravintoloista ja ABC-asemilta sekä POK:n kumppaneiden toimipaikoista ja palveluista.

Suvin perhe keskittää kaikki ruokaostoksensa Prismaan ja S-marketiin. Vaatteet ja jalkineet sekä retkeilykamppeet he hankkivat aina mahdollisuuksien mukaan Prismasta ja Sokokselta. Suvin perheen kaksi autoa tankataan ABC-asemilla, jolloin myös tankkauksista kertyy Bonusta.

– Meillä on kuusihenkinen perhe, ja suurin osa ostoksista tehdään Prismassa. Jos esimerkiksi jotain vaatetta tai jalkineita ei löydy Prismasta, sitten ne löytyvät Sokokselta. Meillä on myös kaksi mäyräkoiraa, joiden ruoat hankitaan Prismasta. Meillä siis koiratkin keskittävät, Suvi nauraa.

Bonuspartnerit edesauttavat myös mojovien Bonusten kertymistä. Suvin perheellä on kaikki operaattoripalvelut nettiliittymästä puhelinliittymiin keskitetty Elisalle, jolloin niistä kertyy Bonusta. Perheen silmälasihankinnat tehdään Silmäasemalla ja vakuutus on hankittu LähiTapiolasta, Bonusta kerryttäen.

Bonukset kiertoon

Monet käyttävät Bonukset sijoituksiin tai siirtävät ne säästötilille, mutta ehkä yleisin tapa käyttää Bonukset, on niiden kierrättäminen. Bonukset tulevat rahana pankkitilille, josta ne käytetään jälleen S-ryhmän kauppoihin ja palveluihin, jotka jälleen kerryttävät Bonusta. Näin tekee myös Suvin perhe.

– Meillä Bonukset menevät kätevästi kiertoon. Ostimme hiljattain Bonuksilla esimerkiksi pojalle polkupyörän ja tästä ostosta kertyi taas hyvin Bonuksia, Suvi kertoo.

Suvin perhe käyttää Bonuksia arkisten ostosten lisäksi myös lomailuun. Yöpyminen toisessa kaupungissa onnistuu kätevästi Sokos-hotellissa ja ruokailu S-ryhmän ravintoloissa.

 

 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!