Suut makeaksi! Suomen suosituimmat donitsit saapuivat Kalevan ABC:lle!


26.4.2018

Moni Lähi-ABC Kalevan asiakas on viime päivinä yllättynyt kahvitauollaan iloisesti. – Joka päivä joku ihmettelee, että ”mites teillä on näitä myynnissä”, ABC Kalevassa työskentelevä Tanja Liukkonen naurahtaa. – Varsinkin kanta-asiakkaat ovat olleet iloisesti yllättyneitä uusista tulokkaista.

Kyse on tietenkin Arnoldsin donitseista, jotka saapuivat huhtikuussa neljän eri puolilla Suomea sijaitsevan ABC:n valikoimaan. – Valikoimaamme kuuluu neljää eri makuvaihtoehtoa Arnoldsin legendaarisista Original-donitseista, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Tiina Maja. – Suosituin maku on kinuski, mutta muitakin kannattaa ehdottomasti maistaa, Tiina kehottaa. – Oma lempparini on maitosuklaa.

Original Kinuskin faniksi tunnustautuva Tanja kertoo, että donitsien suosio ja myyntimäärä kasvaa joka päivä. – Eikä se mikään ihme ole, sillä jokainen Arnoldsin donitsihan on maailman paras donitsi, Tanja toteaa hymyillen.

Kilpailu: kommentoi Facebookissa ja voita!

Kilpailusäännöt

1. Osallistuminen ja osallistumisoikeus

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-sivulla torstaina 26.4. kello 10:00 julkaistavaa kisapostausta. Kilpailuun osallistumiselle ei ole ikärajaa. Palkinto arvotana kaikkien osallistujien kesken. Arvonnassa otetaan huomioon yksi kommentti / osallistuja.

2. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa torstaina 26.4.2018 ja päättyy tiistaina 1.5.2018 kello 23:59. Voittaja arvotaan keskiviikkona 2.5.2018.

3. Palkinto ja palkinnon lunastaminen

Palkintona on 6-pack Arnoldsin donitseja. Voittaja saa valita donitsit vapaasti ABC Kalevan Arnolds Original -valikoimasta. Palkinto tulee noutaa henkilökohtaisesti ABC Kalevasta toukokuun 2018 aikana.

Voittajan nimi julkaistaan kilpailupostauksen kommenttikentässä ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi eikä luovuttaa toiselle henkilölle. Pirkanmaan Osuuskauppa maksaa palkintoon liittyvän arpajaisveron.

4. Yleistä

Kilpailun järjestää Pirkanmaan Osuuskauppa / Lähi-ABC Kaleva. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailun järjestäjä ja osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailun suhteen. Facebook ei sponsoroi, suosittele, hallinnoi tai mitenkään muuten osallistu kilpailun järjestämiseen eikä kilpailu liity millään tavalla Facebookiin.