Suomen uusin Radisson Blu Hotelli voitokas kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards 2016 -kilpailussa


9.11.2016

Radisson Blu Aleksanteri Hotel palkittiin Suomen parhaana uutena luksus-hotellina

Radisson Blu Aleksanteri Hotelille on myönnetty kansainvälinen World Luxury Hotel Awards -tunnustus Suomen parhaana uutena luksus-hotellina. Tunnustus myönnettiin lauantaina World Luxury Hotel Awards -gaalassa Dohassa Qatarissa.

World Luxury Hotel Awards myöntää vuosittain tunnustuksia maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti. Järjestö palkitsee ansioituneita luksushotelleja, jotka kykenevät erinomaiseen palvelutasoon.

Suomen maakohtaisessa sarjassa Radisson Blu Aleksanteri Hotel sai parhaan Luxury New Hotel -tittelin. Kilpailuun pääsee mukaan vain hotellit, jotka ovat jo kyenneet osoittamaan erinomaisuutensa niin huipputason asiakaspalvelussa kuin hotellin erityislaatuisissa puitteissa.

– Tuntuu todella hienolta saada tunnustus siitä työstä, jota olemme Aleksanterissa tehneet uudenlaisen hotellielämyksen luomiseksi. Aleksanterin identiteetti rakentuu autenttisuuteen ja henkilökohtaisuuteen, jotka ovat olleet kasvava trendi matkailualalla viime vuosina. Haluamme tarjota vieraillemme uniikin kombinaation suomalaista kodikkuutta ja hotellin tarjoamaa vaivattomuutta ja monipuolista palvelutarjontaa, sanoo Radisson Blu Aleksanteri Hotellin hotellinjohtaja Klaus Ek.

Uusi Radisson Blu Aleksanteri Hotel avautui maaliskuussa Helsingin Design Districtille. Aleksanteri lupaa olla kotia rakastavien ihmisten unelmahotelli. Se yhdistää kansainvälisen hotelliketjun laadun ja luotettavuuden intiimin ja yksilöllisen hotellin ominaisuuksiin. Eri kulttuureista tuleville vieraille Aleksanteri tarjoaa kurkistuksen maailmalla kiinnostavaan brändiin, suomalaiseen kotiin.

– Olemme saaneet erinomaista palautetta myös vierailtamme niistä palveluista, joita olemme kehittäneet unelmakodin ympärille. Esimerkiksi katutason olohuoneessa, Aleksanteri Loungessa, meillä on hotellivieraiden ja kaupunkilaisten oma jääkaappi ”Wish Fridge”, joka tarjoaa kuhunkin vuorokaudenaikaan juuri sellaista sisältöä kuin omaan jääkaappiisi toivoisit, kertoo Klaus Ek.

Vuodesta 2006 lähtien järjestetty World Hotel Luxury Awards on maailmanlaajuisesti arvostetuimpia hotellialan tunnustuksia. Voittajat valitaan vuosittain yli 1000 hotellin ja lomakohteen joukosta. Kilpailuun valittavien hotellien ja lomakohteiden odotetaan täyttävän kriteerit erinomaisista puitteista ja palvelun huippuosaamisesta. World Luxury Hotel Awards -tunnustukset perustuvat hotellivieraiden antamiin ääniin, ja ne myöntää saman niminen maailmanlaajuinen järjestö.

Lisätiedot:                                                                                              

Klaus Ek, hotellinjohtaja Radisson Blu Aleksanteri Hotel, p. +358 50 3883366, klaus.ek@radissonblu.com