Suomen Radisson Blu Hotellit avaavat brändin merkityksen asiakkaiden ja henkilökunnan tarinoiden kautta


13.3.2017

Suomen Radisson Blu Hotellit avaavat brändin merkitystä kokonaan uudella tavalla. Tänään käynnistyvä Blu Stories on koko vuoden kestävä syväsukellus hotellien vieraiden ja henkilökunnan elämään ja tarinoihin. Dokumentaarisen projektin tavoitteena on tuoda esiin brändimielikuva aitojen kokemusten ja tuntemusten pohjalta.

”Blu Stories -projekti tuo ihmisten aidot tarinat esiin valokuvien ja haastattelujen avulla. Se näyttää välähdyksiä siitä kaikesta, mitä hotelleissamme asuvat ja työskentelevät ihmiset tuntevat ja mitä he ovat kokeneet. Samalla tarinat korostavat yksilöllisyyttä. Kuten Blu Stories -tarinoiden ihmisillä, myös kaikilla Radisson Blu Hotelleilla on oma ainutlaatuinen tarinansa ja historiansa”, sanoo Suomen Radisson Blu Hotellien markkinointipäällikkö Marileea Järnefelt.

”Asiakkaiden päivittäin kohtaama henkilökunta on oleellinen osa hotellibrändiä ja kunkin hotellin identiteettiä, ja siksi heidän ajatuksillaan ja tuntemuksillaan on suuri merkitys. Brändi syntyy asiakkaiden ja henkilökunnan vuorovaikutuksessa”, sanoo Marileea Järnefelt.

Kumppanina hankkeessa on mainostoimisto SEK sekä kuvajournalismin opintojaan Tampereen yliopistossa viimeistelevä Uwa Iduozee.

”Halusimme Uwan kumppaniksi hänen osaamisensa ja persoonansa takia. Uwalla on monipuolinen kokemus ja näkemys nimenomaan dokumentaarisen valokuvaamisen saralta, ja hän jakaa kiinnostuksemme mennä syvemmälle sisään asioihin ja ilmiöihin, löytää syvempiä merkityksiä”, sanoo Marileea Järnefelt.

Tarinat tulevat näkymään hotellien lisäksi verkkoympäristössä – pääasiassa Radisson Blu Hotellien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Dokumentaarista tarinankerrontaa kuvitetaan videohaastatteluilla ja still-kuvilla. Vaikka kuvamaailma noudattaa pääsääntöisesti dokumentaarista tyylilajia, haetaan kuviin myös kutakin tarinaa kuvastava tunnelma, joka tukee kunkin henkilön tarinan ainutlaatuisuutta.

Seuraa tarinaa: #blustories, radissonblu.fi
YouTube: BLU STORIES