Sulata stressi ja tilaa joulu kotiovelle


29.11.2019

Kokosimme alle asiantuntijoidemme vinkkejä joulukiireiden selättämiseksi: valmisherkut, ruoan ennakkotilaaminen ja kukkien kotiinkuljetus. Sinun tehtäväksesi jää nostaa jalat sohvalle ja rentoutua rakkaiden parissa! Lisää ideoita joulukuun helpottamiseksi löydät Pirkanmaan Osuuskaupan Instagramista aina vuodenvaihteeseen saakka.

”Sokos Herkku- ja Oma keittiö -palvelutiskejä kannattaa hyödyntää joulupöytää suunnitellessa. Erityisesti kalasalaatit, kuten katkarapu-majoneesisalaatti ja kylmäsavuherkku, graavilohi, kylmäsavulohi, sillit ja silakat sekä kinkut, pateet ja pasteijat viedään joka vuosi käsistä. Samoin sienisalaatti, rosolli, Waldorfin salaatti ja luumurahka ovat kovia kestosuosikkeja. Tämän vuoden uutuustuote on Brie-juusto-pähkinäsalaatti. Ja jos kauppaan saakka ei huvita lähteä ollenkaan, Prisman Kauppakassi-palvelusta voi tilata ruokaostokset aina kotiin asti. Joulun helpoin lahja, Sokoksen herkkukori, puolestaan on ennakkotilattavissa kätevästi maililla tai puhelimitse, minkä lisäksi niitä voi ostaa myymälöistämme ympäri Pirkanmaan.”

Tytti Saxman
ruokatuotepäällikkö

”Meillä menee aaton alla eniten Food Market Herkun omia joululaatikoita, silliä ja silakkaa, pikkukinkkuja, konjakki-luumurahkaa sekä graavi- ja savulohta. Klassikoiden rinnalle suosittelen valmiita pateita, tapaksia, blinejä kylmäsavutartarin kanssa, vuohenjuusto-karpalosalaattia sekä kotimaisesta raakamaidosta valmistettuja juustoja. Kokonaisuuden kruunaavat joululeivät ja Juureva-punajuurilevite, ripauksella kanelia.”

Jukka-Pekka Alanko
Food Market Herkun myymäläpäällikkö

”Suosittelen tilaamaan henkilökuntamme suunnittelemia ja istuttamia yksilöllisiä joulukoreja sekä tietenkin ammattitaidolla sidottuja kimppuja joulukotiin ja lahjaksi. Oma suosikkikukkani on vuodesta toiseen näyttävä ja kestävä amaryllis, jota käytetään niin leikkokukkana kuin ruukkukasvinakin. Myymälänoudot onnistuvat aattonakin.”

Mikael Vainikainen
Kukittamon myyntipäällikkö
 

OMA KEITTIÖ
Kaikissa Prismoissa ja osassa S-marketeista. Ennakkotilaukset suoraan toimipaikoista.

PRISMA KAUPPAKASSI
Noutolokerikot Prisma Lielahti, Koivistonkylä, Linnainmaa ja Nokia. Tilaukset noudettavaksi tai kotiin www.prisma.fi/klikkaajanouda.

FOOD MARKET HERKKU
Stockmannin alakerrassa. Ennakkotilaukset www.foodmarketherkku.fi, myymälässä tai herkkutilaus.tampere@sok.fi.

KUKITTAMO
Prisma Kalevassa ja Sokoksella. Tilaukset www.kukittamo.fi, viim. 19.12. Viimeiset toimitukset 23.12.

SOKOS HERKKU
Sokoksen alakerrassa. Joulukinkkujen ja -laatikoiden ennakkotilaukset: www.sokosherkkujoulu.fi. Herkkukorien ennakkotilaukset: tilaukset.herkkusokostampere@sok.fi / 010 767 0967.