Storiikin toukokuun kilpailun tulos


6.6.2012

Storiikin toukokuun kilpailun viisi voittajaa on arvottu. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Toukokuussa matkattiin aikakoneella menneiden vuosikymmenten toimipaikkoihin. 23 prosenttia vastaajista haluaisi asiakkaaksi 1970-luvun Sokoksen urheiluosastolle. 1930-luvun Tuotannon leipä- ja maito-osastolle sekä 1920-luvun Kyröskosken myymälään kumpaankin lähtisi ostoksille 22 % vastaajista. Kisa oli siis varsin jännittävä!

1970-luvun Sokoksen urheiluosastolle lähtijöiden joukossa oli aktiivisia urheilijoita. Myös retrovaatteet ja muoti kiinnostivat. Osa vastaajista halusi päästä kurkistamaan 70-luvun Tamperetta tai vertaamaan tuon ajan urheiluosastoa nykyhetkeen. Moni vastaajista kertoi syntyneensä tai viettäneensä nuoruuttaan 70-luvulla, joten kuva toi mieleen hauskoja muistoja. Kuvailtiinpa 70-lukua veikeäksikin.

Tutustu nyt Storiikki.fi-sivuston 1950-luvun tapahtumakuviin ja löydä vastaus kesäkuun kilpailun kysymykseen. Minä vuonna osuuskaupan makeisjuna ilahdutti lapsia? Osallistuneiden kesken arvotaan viisi Pirkanmaan Osuuskaupan 20 euron lahjakorttia.