Sormisyötävää Amerikan malliin – Nokian Prismassa herkutellaan friteeratulla kanalla


6.3.2018

Viime syksynä ovensa avannut Prisma Nokia tarjoaa kaiken muun palvelun ohella myös uniikkia pikaruokaa. Osuusravintola Oksan yhteydessä toimiva Oksa Fried Chicken – tuttavallisemmin OFC – hurmaa herkkusuut muun muassa suussa sulavilla siivillä, friteeratuilla kanafileillä sekä yhdelle tai useammalle hengelle sopivilla comboilla. Konsepti on osuuskaupassa itse suunniteltu ja kehitelty, eikä vastaavaa toistaiseksi Suomesta löydy.

Varsinaisen ruokatuotteen lisäksi OFC tarjoaa virvoitusjuomia ja pehmistä ”syö niin paljon kuin jaksat” -periaatteella. Yhden annoksen hinnalla saa siis täyttää mukin tai jäätelöpikarin niin monta kertaa kuin asiakas itse haluaa ja kaiken hyvän lisäksi myös tuunata jäätelöannoksensa strösseleillä ja kastikkeilla.

OFC:stä löytyy jokaiselle jotakin. Ateriat ovat ostettavissa joko yhden tai neljän hengen comboina, lapsille on tarjolla oma ateriavaihtoehto ja löytyypä listalta myös vegaanille sopivat nugetit. Ja kaikki tuotteet ovat luonnollisesti ostettavissa myös erikseen, eli pieneenkin naposteluhimoon on luvassa nopeaa ja herkullista helpotusta.

Tervetuloa Nokialle löytämään omat OFC-suosikkisi!