Sokos Tampere on tarjonnut tyyliä, laatua ja palvelua jo 40 vuoden ajan


6.10.2014

Asiakkaiden tarpeet ja hyvä palvelu ovat toiminnan kulmakiviä

Sokos Tampere juhlii lokakuussa 40-vuotista taivaltaan. Asiakkailta on kerätty ihania Sokos-muistoja ja ruokapuolella palataan eri vuosikymmenten ruokatunnelmiin.

Itsepalvelutrendin jälkeen palvelu on noussut uuteen arvoon. Palvelu onkin jatkuvana puheenaiheena henkilökunnan keskuudessa. – Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaan tarpeista ja pyrimme aina ylittämään odotukset. Myös Sokos Herkku on uudistumisensa myötä kehittänyt palvelukulttuuriaan. Ruokaosaaminen on huippuluokkaa ja henkilökunnalta saa ajankohtaisia vinkkejä niin arjen kuin juhlan herkkuihin, Sokos- ja Emotion-ryhmäpäällikkö Maija Korpela kertoo.

– Meille on kunnia-asia, että tavaratalo on siisti, selkeä ja kunnossa ja että hyvä laatu näkyy kautta linjan. Tulevaisuudessa täydennämme asiakkaiden palvelukokonaisuutta Marks & Spencerin tuotteilla, Korpela jatkaa. Muutostyöt alkavat vuodenvaihteen jälkeen ja Marks & Spencerin valikoimaan pääsee tutustumaan kevään aikana.

Juhlakuukausi tarjoaa elämyksiä menneiltä vuosikymmeniltä

Sokos Herkku nostaa valikoimaan 70-luvun perinteisiä herkkuja. Valikoimaan palaa muun muassa vuosikymmenen suosituin ja myydyin Leivon Leipomon moniviljaleipä, joka leivotaan alkuperäisellä reseptillä. Sokos Ravintola Herkku tarjoaa 6.–12.10. lounaaksi eri vuosikymmenten makunautintoja. Torstaina 30.10. järjestetään juhlakahvitus klo 10–19. Luvassa on etuja ja tuote-esittelyjä ja Koiramäen hahmot viihdyttävät lapsia.

Lisätietoja:
Sokos- ja Emotion-ryhmäpäällikkö Maija Korpela, 010 7670811