Sokos HerkkuHetki – Nopeaa ja herkullista!


29.7.2015

Sokos HerkkuHetki on Sokos Tampereen uusi ja upea konsepti, jossa Sokos Ravintola Herkun maukkaat ruoat tarjotaan asiakkaillemme myös kätevässä take away -muodossa. Tuoreet HerkkuHetki-salaatit sekä täytetyt patongit ja ciabattat takaavat sen, että edes kiireisen arjen keskellä et joudu tinkimään suussa sulavista aterioista.

Kaikki HerkkuHetki-annokset suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaista raaka-aineista omin käsin Sokos Ravintola Herkussa Chef Rôtisseur Tytti Saxmanin johdolla. Sokoksen lisäksi HerkkuHetki-annokset ovat saatavilla seuraavista Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikoista:

Prismat: Prisma Ideapark, Prisma Kaleva, Prisma Kangasala, Prisma Koivistonkylä, Prisma Lielahti, Prisma Linnainmaa

S-marketit: S-market Hervanta, S-market Kaleva, S-market Kaukajärvi, S-market Pendoliino, S-market Pirkkala, S-market Sääksjärvi

Salet: Sale Amuri, Sale Annala, Sale Hallila, Sale Hatanpää Pop-up, Sale Hervanta, Sale Järvensivu, Sale Leinola, Sale Nattari, Sale Osmonmäki, Sale Pispala, Sale Puutarhakatu

ABC:t (Sale): ABC Kaleva, ABC Lahdesjärvi, ABC Pirkkala

 

Tässä herkulliset HerkkuHetki-eväät:

Broilerinfileepatonki
Päältä rapean ja sisältä mehevän patongin välissä broilerinfileetä, punaista paprikaa, kurkkua, rapsakkaa jääsalaattia ja mangorajakastiketta. LAKTOOSITON.
Hinta 5,80 €

 

Mozzarellapatonki
Päältä rapean ja sisältä mehevän patongin välissä runsaasti mozzarellaa, tuoreita tomaattisiivuja, rapsakkaa jääsalaattia, punasipulia, rucolaa ja rouhittua mustapippuria. VÄHÄLAKTOOSINEN.
Hinta 4,20 €

 

Kana-caesarmaalaisciabatta
Mehevän ciabattaleivän välissä broilerinfileetä, rucolaa, tuoretta salaattia, punasalaattia ja caesarkastiketta. LAKTOOSITON.
Hinta 5,60 €

 

Savulohisalaatti
Reilusti lämminsavulohta, amerikansalaattia, punasalaattia, kurkkua, sipulia, tomaattia ja kastiketta.
Hinta 17,70/kg
Esim. 300 g salaatti 5,30 €

 

Kana-caesarsalaatti
Runsaasti broilerin sisäfilettä, amerikansalaattia, punasalaattia, krutonkeja, rucolaa ja parmesanjuustoa ja caesarsalaattia. LAKTOOSITON.
Hinta 20,70/kg
Esim. 300 g salaatti 6,20 €

 

Muista myös Sokos HerkkuHetken raikkaat välipalat! Mangorahka, Mustikka-pellavarahka ja Tyrni-pellavarahka sopivat mukaan otettaviksi välipaloiksi tai jälkiruoiksi.

Herkullisia hetkiä!