Sokos Herkku valittiin Suomen parhaiden ruokakauppojen joukkoon


1.2.2016

Pirkanmaan Osuuskaupan Sokos Herkku on valittu Suomen parhaiden ruokakauppojen joukkoon. Voittajat julkistettiin perjantaina 29.1.2016 Alma-talolla Helsingin Töölönlahdella Kultainen Pippuri -tilaisuudessa.

Iltalehden ruokasivusto Pippuri.fi palkitsi ruoka-alan parhaat Kultainen Pippuri -tilaisuudessa. Tilaisuudessa palkittiin kunniakirjoin kuluttajien esiin nostamat parhaat ruokakaupat. Paikalla Alma-talolla oli muun muassa ruoka-alan vaikuttajia, Pippuri.fin toimitus sekä kilpailun ammattilaisraati.

 

Sokos Herkun laadukkaat valikoimat sekä ammattitaitoinen henkilökunta takasivat Suomen parhaan ruokakaupan tittelin

 

Sokos Herkulle kunniakirja myönnettiin hyvän valikoiman, palvelun ja laadun vuoksi.
– Sokos Herkku tekee jatkuvaa työtä valikoiman sekä ruoka- ja palvelukulttuurin kehittämisen eteen. Haluamme olla edelläkävijöitä ruoan ja sen ympärille rakennettavien palvelujen tarjoajana, kertoo toimialajohtaja Mirkka Voutilainen Pirkanmaan Osuuskaupasta.

Kilpailun aikana kuluttajat saivat antaa palautetta käyttämistään ruokakaupoista. ”Heillä on jo Suomen herkuin hevi-osasto ja nyt kilpailevat vielä Suomen parhaassa leipäosastokilpailussa. Todella mukava ja osaava henkilökunta, laaja valikoima tuotteissa, liha- ja kalatiski aivan huippuluokkaa ja muutenkin on todella hyvän näköinen kauppa!

– Tämä on jälleen suuri kunnianosoitus tekemästämme kehitystyöstä. Työntekijöiden kesken on loistava ilmapiiri, mikä varmasti heijastuu asiakkaillemmekin. Teemme työtä suurella sydämellä kuuntelemalla asiakkaitamme ja jatkuvasti uutta oppien. Se selvästi näkyy saamassamme palautteessa, kertoo Sokos Herkun myyntipäällikkö, Maître Rôtisseur Timo Pitkäranta. Palautteissa korostui valikoiman laajuus ja laadukkuus sekä erityisesti ammattitaitoinen henkilökunta, jonka asiakaspalvelualttius ja sitoutuminen työhön koettiin ensiluokkaisena.

Lisätietoja: Sokos Herkun myyntipäällikkö, Maître Rôtisseur Timo Pitkäranta, puh. 010 7670925