Sokos Herkku Tampere ehdolla Suomen parhaaksi leipäkaupaksi


16.10.2015

Tampereen Sokos Herkun leipäosasto on valittu 12 ehdokkaan joukkoon, joista Suomen Leipuriliiton esiraati valitsee marraskuussa kolme finalistia, joista yksi palkitaan helmikuussa 2016 Suomen parhaana leipäkauppana.

Suomen paras leipäkauppa valitaan jo 20. kerran ja tänä vuonna vuorossa on suurten kauppojen sarja. – Suomen Leipuriliitto palkitsee vuorovuosittain pienten ja suurten kauppojen leipäosastoja, kertoo Pirkanmaan leipomot ry:n puheenjohtaja ja Leivon Leipomon toimitusjohtaja Harri Jaakkola.

12 ehdokasta on valittu paikallisyhdistysten ehdotusten pohjalta ja ne julkaistiin 16.10., Maailman Leipäpäivänä. Sokos Herkun ehdokkuuden taustalla ovat Pirkanmaan leipomot ry:n jäsenet. – Sokos Herkku edustaa vahvasti tämän vuoden kilpailun teemoja; palvelutiskin taso on korkea ja tarjolla on paljon paikallisia tuotteita, Jaakkola kehuu Sokos Herkun myyntipäällikkö Timo Pitkärannan johtamaa osastoa.

Pitkäranta on luonnollisesti kunnianosoituksesta mielissään. – Ehdokkuus ja finaalipaikka tulivat täysin yllättäen, mutta onhan tämä aivan upea juttu, Timo riemuitsee. Sokos Herkussa on muutenkin totuttu menestymään. – Viime vuonna HeVi-osastomme valittiin Suomen parhaaksi, joten nyt on luonnollisesti myymälän toisessa päässä sijaitsevan leipäosaston vuoro, Timo naurahtaa.

Sokos Herkussa paikalliset tuotteet löytyvät parhailta paikoilta