Sokos Herkku on Suomen paras leipäkauppa!


3.2.2016

Suomen Leipuriliitto on valinnut Tampereen Sokos Herkun Vuoden 2016 Leipäkaupaksi.

Jo aikaisemmin tänä vuonna Suomen parhaiden ruokakauppojen joukkoon valittu Sokos Herkku on valittu myös Vuoden 2016 Leipäkaupaksi. Voittaja julistettiin keskiviikkona 3.2.2016 Suomalaisella Klubilla Tampereella.

Vuoden Leipäkauppa -kilpailu järjestettiin jo 20. kertaa. Tunnustus myönnetään vuosittain päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti paneutunut ja panostanut leipomotuotteiden kauppaan ja huomioinut monipuolisesti erikokoisten suomalaisten leipomoiden laajan tarjonnan. Valinnan suorittaa Suomen Leipuriliiton erikseen nimeämä raati. Sokos Herkku on vasta toinen tamperelainen tunnustuksen saanut liike.

Tänä vuonna alueelliset leipomoyhdistykset ilmoittivat kisaan mukaan 12 kauppaa ympäri Suomen, joista neljä parasta valittiin loppukilpailuun. Sokos Herkun lisäksi tunnustuksesta kilpailivat Prisma Joensuu, K-Citymarket Kaakkuri Oulusta ja K-Citymarket Sello Espoosta.

Suomen Leipuriliiton toimitusjohtaja Mika Väyrynen kehui palkintotilaisuuden puheessaan Suomen monipuolista ja monimuotoista leipäkulttuuria ja nosti Sokos Herkun esimerkiksi upeasta työstä suomalaisen leivän hyväksi.

Herkun myymäläpäällikkö Timo Pitkäranta oli luonnollisesti otettu tunnustuksesta. Erityisesti Timo jakoi kiitosta työtiimilleen. – Leipäosaston väki on tuoteryhmävastaava Mira Salosen ja varavastaava Regina Roometsin johdolla tehnyt hienoa työtä ja tämä tunnustus on ennen kaikkea palkinto heille.