Sokos Herkku on kesäruokailun keidas – kurkkaa ruokatorivalmentajan vinkit


12.7.2019

Jos haluaa ottaa grillikesästä kaiken irti, suosittelemme suuntaamaan Sokos Herkun palvelutorille. Pirkanmaan Osuuskaupan ruokatorivalmentaja Timo Pitkäranta (kuvassa) vannoo laadukkaiden raaka-aineiden nimeen, joilla on helppo onnistua.

– Kalatiskimme suosikkeihin lukeutuvat esimerkiksi tuorejuusto-lohiherkut, jotka kypsentyvät foliotaskussa. Samoin rapu- ja lohivartaat ovat mitä parhaita tarjottavia juhlavaan herkutteluun. Lapsille taas erityisen mieleen ovat olleet klassiset lohikääryleet, Timo vinkkaa.

Sokos Herkun maineikas lihatiski tarjoaa laajan valikoiman vartaista pihveihin.

– Black Angus -pihviliha on joka grillaajan unelma. Kertaalleen jauhetusta chuck roll -jauhelihasta saa meheviä pihvejä kesän himoituimpiin hampurilaisiin. Konditoriastamme puolestaan saa inspiraatiota grillattavien leipien ja öljyjen suhteen. Oma suosikkini on timjami-persilja-pippuriöljy ja Pavè-myslileipä, Timo vinkkaa. – Mikäli grillaaminen innostaa, kannattaa tulla tutustumaan ja kysäisemään ammattilaisiltamme apua!

Pantilliset kestokassit keikkuneet olalla jo keväästä

Tiesitkö, että Sokos Herkku otti aiemmin tänä vuonna käyttöön panttikassit, joiden avulla asiakkaat voivat kantaa ostoksensa kotiin entistä vastuullisemmin? Saat panttikassin käyttöösi Sokos Herkun kassalta 5 euron panttia vastaan. Voit palauttaa likaisen tai rikkinäisen kassin ja napata uuden tilalle. Näin kassien elinkaari pyritään pitämään mahdollisimman pitkänä ja ympäristövaikutukset pieninä.