SOK MEDIA laajentaa mediaratkaisuiden tarjontaa ja vahvistuu kolmella avainrekrytoinnilla


28.3.2019

S-ryhmä alkaa tarjota kumppaniyrityksille älykkäitä mediaratkaisuja S-ryhmän omiin medioihin ja on tehnyt siihen liittyen kolme avainrekrytointia. Edistyksellisillä mediaratkaisuilla palvellaan S-ryhmän bonuspartnereita ja tavarantoimittajia.

”Kansainvälisesti kaupan media on ollut mainostajien suosiossa jo pitkään, sillä se tarjoaa mahdollisuuden olla läsnä asiakkaan ostopolulla monikanavaisesti ja mitattavasti.Yhteishyvä, eri verkko- ja mobiilipalvelumme sekä esimerkiksi toimipaikkojemme digitaaliset mainosnäytöt tavoittavat joka päivä yli miljoona suomalaista: olemme siis läsnä kuluttajan arjessa ja ostopolulla kattavasti. Vahvistamme nimityksillämme entisestään kykyämme luoda moderneja vähittäiskauppamedian ratkaisuja, joilla pystymme tuottamaan mitattavaa lisäarvoa kumppaniyrityksillemme”, kanavajohtaja Anne Sassi-Leivonen SOK MEDIAsta iloitsee.


KTM, HHJ Hannaleena Koskinen on nimitetty Head of Media Sales -tehtävään vastuullaan Smart Median liiketoiminta, ratkaisujen kaupallistaminen ja niiden myyntitoiminto.
Koskisella on yli 15 vuoden työkokemus datapohjaisten markkinointi- ja mediapalvelujen kaupallistamisesta, myynnin johdosta sekä ratkaisumyynnistä.

Hän on toiminut aiemmin mm. liiketoimintajohtajana Go-On Helsinki Oy:ssä, Aller Median kaupallisena- ja yritysmyyntijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä, myyntijohtajana Fonecta Oy:ssä, myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Fonecta Enterprise Solutions Oy:ssä sekä asiakkuusjohtajana Postin Markkinointipalveluissa ja Bisnode Oy:ssä.

 

Yhteiskuntat. yo. Pekka Nykänen, Ulkomaankaupan eat, on nimitetty Solution Development
Manager
-tehtävään vastuullaan Smart Median tuotteistus, markkinointiratkaisujen kehitys ja strategisesti merkittävät asiakkuudet. Hänellä on yli 10 vuoden työkokemus datapohjaisten markkinointi- ja mediapalvelujen ratkaisumyynnistä ja kaupallistamisesta.

Nykänen on toiminut aikaisemmin asiakkuusjohtajana Fonecta Oy:ssa sekä Fonecta Enterprise Solutions Oy:ssa, jossa hän on vastannut strategisista asiakkaista sekä partnerliiketoiminnan kehittämisestä. Lisäksi Nykänen on työskennellyt markkinoinnin konsultointitehtävissä, ulkomaankaupan tehtävissä ja yrittäjänä. 

 

Yo. Aleksi Rautakorpi, Tuotekehityksen eat, Myynnin at, on nimitetty Solution Development 
Manager -tehtävään vastuullaan Smart Median tuotteistus, markkinointiratkaisujen kehitys ja strategisesti merkittävät asiakkuudet. Rautakorvella on työkokemusta yli 10 vuoden ajalta ratkaisu-
ja mediamyynnistä sekä datapohjaisista markkinointipalveluista useissa eri vastuurooleissa. Hän on toiminut aiemmin mm. asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Pop Mediassa, Aller Median Markkinointipalveluissa tarjoomasta ja myyntitiimistä vastaavana, Fonecta Oy:ssä asiakkuusjohtajana sekä Sanoma-konsernin eri yksiköissä asiakasvastuullisena. 

Lisätiedot:

Kanavajohtaja Anne Sassi-Leivonen, SOK MEDIA
puh.010 76 82308 

Head of Media Sales Hannaleena Koskinen, SOK MEDIA
puh. 010 76 80329 .