Silli á la russe


24.11.2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}

2 prk matjessillipaloja

2 kananmunaa

1 punasipuli

2 suolakurkkua

2 etikkapunajuurta

1 dl tilliä
 

Kastike:
 

2 prk creme fraichea

3 rkl ranskankermaa

pyöräytys mustapippuria myllystä

 

Keitä kananmunia n. 12 min. Jäähdytä munat ja kuori ne. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Kuutioi keltuaiset, valkuaiset, suolakurkut ja punajuuret. Hienonna tilli ja kuorittu sipuli. Sekoita creme fraiche ja ranskankerma keskenään, mausta mustapippurilla.

 

 

Valuta sillinpalat liemestä ja asettele ne vadille. Levitä päälle kastike. Asettele punasipuli, keltuainen, valkuainen, suolakurkku, punajuuri ja tilli ryhmittäin sillin ja kastikkeen päälle.