Salet Hatanpää ja Ylöjärvi uudistettu; ABC Pirkkalan market Saleksi


3.7.2012

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa palvella asiakkaitaan paremmin niin ostamisen helppouden kuin valikoiman suhteen – säilyttäen tutun pysyvästi edullisen hintatason. Alkuvuonna käynnistyneet remontit Sale Hatanpäässä ja Ylöjärvellä ovat valmistuneet ja ABC Pirkkalan market on uudistettu Sale-myymäläksi.

Sale Hatanpää on remontin myötä uudistunut kokonaisuudessaan. Valikoimiin on erityisesti lisätty tuoretuotteita, mutta myös valmisruokaan panostetaan. Kylmäkalusteiden osalta myyntitilaa on nyt aiempaa enemmän.

Myös Sale Ylöjärvi on saanut uuden myymälämiljöön. Kalusteiden määrän lisäämisen myötä hyllytilaa on nyt neljännes enemmän kuin aikaisemmin. Muutokset ovat mahdollistaneet satojen uusien tuotteiden ottamisen valikoimaan.

ABC Pirkkalan market muuttui Sale-myymäläksi kevään aikana. Kaikki kalusteet on uusittu ja hyllytilaa lisätty. Uudistuksen myötä valikoima on kasvanut sadoilla uusilla tuotteilla. Myymälässä panostetaan take away -elintarvikkeisiin. Myös käyttötavarapuolta on lisätty.

Kaikissa kolmessa myymälässä on uudet, ympäristöystävällisemmät kylmäkalusteet. Niissä on eristävät lasiovet ja LED-valaistus, joka tuottaa vähemmän lämpöä eikä siten vaadi kylmälaitteelta yhtä suurta jäähdytystehoa.

Hedelmä- ja vihannesosastoa lukuun ottamatta kaikissa kylmäkalusteissa on ovet tai kannet, jotka lisäävät energiansäästöä. Kokonaisuudessaan LED-valaistuksen, energian säästöpuhaltimien sekä kansien ja ovien käyttö kylmä- ja pakastekalusteissa voi pienentää kalusteiden jäähdytyskoneiston jäähdytystehontarvetta jopa 30–40 %, mikä näkyy suoraan samassa suhteessa myymälän sähköenergiankulutuksessa.

Elintarvikemyymälässä kylmäkoneistojen sähkönkulutus on noin 60 % koko myymälän sähkönkulutuksesta, joten kyseessä on merkittävä energiansäästö. Nykyaikaisilla kalusteilla varmistetaan myös tuotteiden tuoreus ja laatu sekä paras mahdollinen säilyvyys.

Lisätietoja:
S-market- ja Sale-ketjun johtaja Mirkka Voutilainen, puh 010 767 0081
Kiinteistöpäällikkö Tommi Terho, puh 010 767 0060