Sale Vuoreksen ja liikekeskus Klaavan avajaiset 12.7.2012


12.7.2012

Pirkanmaan Osuuskauppa on mukana Vuoreksen kaupunginosan palveluiden tuottajana ja tarjoaa lähimyymälän palvelemaan alueen asiakasomistajia. Torstaina 12.7.2012 klo 8 alkaen vietetään Sale Vuoreksen avajaisia osoitteessa Vuoreksen Puistokatu 87. Sale työllistää 7 henkilöä. Myymäläpäällikkönä toimii Anne Kaskela. Sale Vuores on Pirkanmaan Osuuskaupan 22. Sale-myymälä, joka palvelee asiakkaitaan ma–pe 8–21, la 8–21 ja su 11–21.

Sale Vuores on osa ekologista kaupunginosaa. Jo rakennusvaiheessa on panostettu myymälän energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Sale Vuores on Pirkanmaan Osuuskaupan ensimmäinen hiilidioksiditekniikkaan perustuva yksikkö. Kylmäaineena voidaan ympäristöystävällisesti käyttää teollisuusprosesseista talteen otettua hiilidioksidia.Kylmäkalusteet on varustettu myös eristävillä lasiovilla ja LED-valoilla. Energiansäästö tavallisiin kylmäkalusteisiin verrattuna on arviolta jopa 50 %.

Plus-kalusteiden kansitus on vielä verraten uutta. Pirkanmaan Osuuskauppa seuraa kylmäalalla kehitettäviä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Asiakkaiden lisääntynyt kiinnostus ympäristöä ja vihreää tekniikkaa kohtaan kannustaa energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Sale Vuoreksen valikoiman perustana ovat tuoretuotteet ja muut elintarvikkeet. Myymälästä saa myös jokapäiväisiä hygieniatuotteita ja käyttötavarapuolelta arjen perustarvikkeita. Salen valikoimasta löytää nopeasti kaiken tarvittavan – pysyvästi edulliseen hintaan.Uuden Salen värimaailma esiintyy liikekeskus Klaavan pääsisäänkäynnissä sijaitsevassa kuvataiteilija Kirsti Tuokon Shoppailijat-taideteoksessa.Teos antaa kolmiulotteisen vaikutelman ja ohikulkijat voivat kokea taideteoksen elävän liikkeen mukana.

Liikekeskus Klaava rakennetaan useammassa vaiheessa Vuoreksen alueen kehittymisen myötä. Tässä ensimmäisessä vaiheessa on toteutettu pohja-alaltaan noin 700 kem2 rakennus kahteen kerrokseen. Ensimmäiseen kerrokseen valmistunut Sale Vuores on kooltaan 350 kem2. Projektin suunnittelusta on vastannut Puusta Innovations Oy ja toteutuksesta NCC Rakennus Oy. Ensimmäisen vaiheen kustannukset ovat yli 4 miljoonaa euroa.

Liikekeskus Klaavaan tulee myös Hius- ja kauneuskulma Bellissimo, Tampereen kaupungin päiväkoti ja Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän tiloja. Hankkeen toisessa vaiheessa Vuoreksen väestömäärän kasvaessa liikekeskusta laajennetaan ja palveluja monipuolistetaan.

Lisätietoja:
S-market- ja Sale-ketjun johtaja Mirkka Voutilainen, puh. 010 767 0081
Kiinteistöpäällikkö Tommi Terho, puh. 010 767 0060