Sale Suuppa on nyt auki!


20.6.2017

Pirkanmaan Osuuskaupan 29. Sale on avattu Suupantorin laidalle osoitteeseen Suupantie 10! Sale Suupan noin 470 neliömetrin myymälästä asiakas löytää kaiken tarvittavan arkeen ja juhlaan pysyvästi halpuutetuin hinnoin. Myymälän valikoimasta löytyy huikeat 8 000 ruokatuotetta

Paikallisesti räätälöidyssä valikoimassa huomioidaan asiakastoiveet

Sale Suupassa paistetaan joka päivä tuoretta leipää. – Valikoimassa on huomioitu erityisesti lapsiperheen tarpeet ja tuoretuotteiden monipuolisuus, myymäläpäällikkö Tommi Nieminen kertoo. Helposti mukaan napattavia välipaloja löytyy hyvä valikoima. – Kuuntelemme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla. Haluamme, että asiakas löytää meiltä kaiken arkeen ja juhlaan. Jos jotain tuotetta ei löydy, toivon että asiakkaat kertovat meille toiveitaan, Nieminen kertoo.

Sale Suupassa asiakkaita palvelee kymmenkunta myyjää. – Meille oli tärkeää, että entisessä myymälässä työskennelleet saivat jatkaa Pirkanmaan Osuuskaupassa, Nieminen kertoo.  Entisen myymälän tilaa laajennettiin ja uudistettiin energiatehokkaaksi ja käytännölliseksi. Pirkkala on kasvava kunta ja osuuskauppa haluaa olla mukana kehittämässä sen elinvoimaista keskustaa sekä palvelutarjontaa. – Sale Suupan valikoimassa on myös paikallisesti halpuutettuja tuotteita, Nieminen kertoo.

Avajaisia vietettiin aurinkoisessa säässä

Sale Suupan avajaisia juhlittiin juhannuksen kynnyksellä keskiviikkona 21.6. kello 9 alkaen. Avajaispuheiden jälkeen tarjolla oli kakkukahvit 500 ensimmäiselle asiakkaalle ilmainen ämpäri, joista osaan oli piilotettu lahjakortteja. Läpi juhannuksen jatkuvista avajaistarjouksista löytyy herkkuja muun muassa grillaukseen. Pauliina Rintala saapui lastensa Lennin ja Pihlan kanssa avajaisiin tutustumaan omaan uuteen lähikauppaansa. – Asumme tuossa Vähäjärven rannalla, joten tässä tulee varmasti poikettua usein, Pauliina kertoo. Lenni oli saanut oman ilmapallon ja tavannut Soma-nallen, äiti puolestaan oli vakuuttunut uuden myymälän valikoimasta. – Valikoima vaikuttaa todella laajalta, mutta silti myymälä on myös tilava, Pauliina kiittelee.

Ennen avajaisia kauppaan pääsivät pienet prinssit ja prinsessat
 
Päivää ennen Sale Suupan avajaisia uudessa myymälässä kävi erityisiä vieraita, kun myymäläpäällikkö Tommi halusi tarjota mahdollisuuden infektioherkille lapsille vierailla uudessa kaupassa ennen avajaisia.

– Kaupassakäynti ei ole kaikille tsestäänselvyys ja meistä oli tärkeää kutsua pienet prinssit ja prinsessat perheineen tutustumaan uuteen Omaan kauppaan tekemään juhannusostoksia, Tommi kertoo.

Nyt infektioherkkien lasten perheet pääsivät tekemään juhannusostoksia uudessa Salessa. – Tämä on aivan mahtava juttu. Mekin olemme edellisen kerran päässeet porukalla kauppaan vuosi sitten kesällä, eräs äideistä kertoi. Olikin helppo huomata, että myös lapsille oli mieluista päästä itse hypistelemään tuotteita ja tekemään kesäostoksia. Kauppalistat oli valmiiksi kirjoitettu ja reissua oli ehditty jo odottaa. Mukaan löytyi muun muassa uusia kesäleluja, erityisen kuumaa kamaa olivat spinnerit, tämän kesän hittilelut.

– Tällaiset ovat hienoja mahdollisuuksia niille, jotka eivät normaalisti pääse käymään kaupassa. Se on iso juttu, kun pääsee välillä pois kotoa kokemaan ihan arkisia asioita, jotka toiselle ovat uutta ja jännittävää, äidit jatkavat hymyillen.