Sale Leinola palvelee monipuolisella valikoimalla ja laajoilla aukioloajoilla


12.1.2015

Sale Leinolan avajaisia vietetään torstaina 15.1. klo 9 alkaen osoitteessa Orimuskatu 71, 33580 Tampere. Kiinteistössä sijaitsevat Salen lisäksi Mikon Leivän leipomotoiminnot ja kahvila–myymälä. Sale palvelee laajoilla aukioloajoilla, arkisin 7–22, lauantaisin 8–22 ja sunnuntaisin 11–22. Myymälä tarjoaa Veikkauksen palvelut ja kevään aikana myymälään saadaan myös Smart Post -pakettiautomaatti.

– Osuuskauppa haluaa tarjota palveluita siellä, missä asiakkaammekin ovat. Leinolan alueelta pienemmät ruokakaupat puuttuivat kokonaan, ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen selventää.

Sale tarjoaa alueen asukkaille räätälöidyn monipuolisen valikoiman

Sale Leinolasta asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa nopeasti ja helposti. Myymälässä on monissa tuoteryhmissä laajin mahdollinen valikoima, esimerkiksi lasten ruoissa, pakasteissa, kuivaelintarvikkeissa ja maustamisen kastikkeissa. Tuotteita on yhteensä yli 5000.

Myymälästä saa myös jokapäiväisiä hygieniatuotteita ja käyttötavarapuolelta arjen perustarvikkeita. – Tarjolla on lisäksi take away -tuotteita ja välipaloja. Valikoimamme vastaa alueen asiakkaiden tarpeisiin monipuolisesti, Vuorinen kertoo. Sale myy tietysti myös Mikon Leivän tuotteita, jotka ovat käsintehtyjä ja aina myyntipäivänä leivottuja.

– Hyllynpäädyissämme on esillä erikoistuotteita, kuten oluita, maustekastikkeita, superfoodia, luomutuotteita ja lisävalikoima koiranruokaa, Sale Leinolan myymäläpäällikkö Heli Laurén kertoo. – Henkilökunta on innoissaan uudesta hienosta ja valoisasta Omasta Kaupasta. Asiakkaita palvelee seitsemän hengen ammattitaitoinen porukka, Laurén jatkaa.

Yhteisissä avajaisissa tarjolla kakkukahvit

Sale ja Mikon Leipä juhlivat yhdessä avajaisiaan 15.1. tarjoamalla kakkukahvit klo 9–18, jolloin myös lapsille on tarjolla ohjelmaa. Salen avajaistarjoukset ovat voimassa torstaista sunnuntaihin.