Sale Kyröskoski helpottaa arkea ja tuo alueelle kaivattua kilpailua


19.1.2018

Torstaina 18. tammikuuta Kyröskoskella ympyrä sulkeutui, kun Pirkanmaan Osuuskauppa avasi modernin Sale-myymälän samalle paikalle, jossa vuonna 1989 toimintansa lopetti edellinen paikkakunnan osuuskauppaliike, S-market Mansikka. Osuuskaupan paluuta Kyröskoskelle on siis odotettu lähes kolmekymmentä vuotta ja avajaisiin saapuikin runsas joukko asiakkaita.

Anna-Maija Kärki, Jani Laitinen ja vuoden ikäinen Topi Laitinen saapuivat uuteen kauppaan ensimmäisten joukossa. Kävelymatkan päässä Salesta asuva perhe kertoi odottaneensa Salea kovasti. – Tosi hyvällä mielellä otetaan kauppa vastaan, enää ei tarvitse lähteä Hämeenkyrön S-marketiin ostoksille, Anna-Maija iloitsee. Jani kertoo odottavansa Salen tuovan kaivattua kilpailua paikkakunnalle ja toivoo sen näkyvän myös hinnoissa. – Ainakin näin ensisilmäyksellä hinnat vaikuttavat edullisilta ja valikoimakin on yllättävän iso, Jani toteaa.

Salen myymäläpäällikkö Hanna-Leena Penkkala jakoi hymyssä suin ilmapalloja ja toivotti jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti tervetulleeksi. Henkilökunta onkin uudesta Salesta yhtä innoissaan kuin asiakkaatkin. – Ollaan jo kovasti odotettu, koska päästään palvelemaan asiakkaita ja helpottamaan heidän arkeaan, Hanna-Leena hymyilee ja lähettää terveiset kaikille paikkakuntalaisille ja ohikulkijoille. – Ei muuta kuin tervetuloa Omaan kauppaan palveltavaksi, me olemme täällä teitä varten!