Sale Kyröskoski avaa ovensa torstaina 18.1.


15.1.2018

Sale Kyröskosken avajaisia vietetään torstaina 18. tammikuuta kello 9 alkaen osoitteessa Valtakatu 43, entisen Valintatalon paikalla. Moderni, energiatehokas ja käytännöllinen myymälä vahvistaa Kyröskosken palvelutarjontaa.

– Tähän asti lähin kyröskoskelaisten käytettävissä ollut toimipaikkamme on ollut S-market Hämeenkyrö, jonne on noin 10 kilometrin matka. Nyt tuomme palvelumme sinne, missä asiakkaammekin ovat, ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen kertoo hymyillen.

Täysiverinen ruokakauppa

Sale Kyröskosken valikoimasta asiakas löytää kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon, herkutteluhetkiin ja välipaloihin, pysyvästi halpuutetuin hinnoin ja laajoin aukioloajoin. – Palvelemme joka päivä iltakymmeneen saakka. Arkisin avaamme jo seitsemältä, lauantaisin kahdeksalta ja sunnuntaisin kymmeneltä. Valikoimaamme kuuluu noin 5 000 tuotetta, ja oma paistopiste takaa tuoretta leipää ja leivonnaisia viikon jokaisena päivänä, iloitsee myymäläpäällikkö Hanna-Leena Penkkala, joka on aiemmin luotsannut ABC Toijalan marketia. Penkkalan lisäksi Salessa työskentelee seitsemän hengen työtiimi, joka on valmiina hurmaamaan koko Kyröskosken. – Teemme töitä asiakasnäkökulma edellä ja reippaalla otteella, Penkkala lupaa.

Avajaisetuja ja ohjelmaa koko perheelle

Avajaisten kunniaksi luvassa on lukuisia huippuetuja sekä mukavaa ohjelmaa. – Avajaiset käynnistyvät kello 9 juhlapuheella sekä nauhanleikkuulla, minkä jälkeen tarjolla on kakkukahvit kello 9–18, Penkkala kertoo. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää Soma-nalle ja paikalla on myös Pirkanmaan Osuuskaupan bonusneuvoja. – Lisäksi jaamme ensimmäisille asiakkaille kestokasseja, joista osaan on piilotettu yllätysetu, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle, Penkkala vinkkaa.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen, 010 767 0087
myymäläpäällikkö Hanna-Leena Penkkala, 010 767 6813