Sale Karvia uudistui asiakkaiden toiveita mukaillen


12.2.2016

Uudistuneen Sale Karvian avajaisia juhlitaan torstaina 11. helmikuuta. Laajassa remontissa uusittiin Salen kaikki tekniikka ja kalusteet. Tuotevalikoima laajeni yli 200 uudella tuotteella. Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa huolehtia kauppapalveluiden laadusta koko Pirkanmaalla ja nyt uudistusvuorossa oli Sale Karvia.

Oma Kauppa uudistui asiakkaiden toiveet huomioiden

 

Uudet ovelliset kylmäkalusteet ja pakastimet ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia. Pakasteiden osalta tila laajeni, samoin kylmille juomille saatiin lisätilaa remontin myötä.

 

Tuotevalikoimaa laajennettiin 200 uudelle tuotteella. – Asiakkaat ovat esittäneet toiveitaan valikoiman suhteen ja tässä yhteydessä pystyimme toteuttamaan suuren osan näistä toiveista. Remontin myötä pystymme tarjoamaan monipuolisemman ja entistä ruokaisamman kaupan asiakkaillemme, kertoo Sale- ja S-market ryhmäpäällikkö Mikko Korpela.

Laajentuneen tuotevalikoiman ja palvelutarjonnan sekä pysyvästi halpuutettujen hintojen ansiosta Oma Kauppasi on nyt entistä edullisempi ja ruokaisampi. Sale Karvian tiimi Soile Hietasen johdolla toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen Oma Kauppaan ja sen herkulliseen valikoimaan.

Tervetuloa!­

 

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Mikko Korpela, 010 76 72597

Sale Karvian päällikkö Soile Hietanen, 010 76 72122