Sale Kämmenniemen avajaiset saivat väen liikkeelle


1.6.2017

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä vietettiin Sale Kämmenniemen avajaisia. Paikalla oli sankoin joukoin väkeä. Jono kiemurteli tielle asti!

Kämmenniemeen rakennettiin kokonaan uusi Sale-myymälä parempien liikenneyhteyksien varrelle, kivenheiton päähän vanhasta rakennuksesta. Myymälän osoite on Aunessalmenkatu 25. Kaupan suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus muun muassa lämmityksen ja kylmälaitteiden suhteen. Kooltaan 700 neliömetrin rakennukseen tulee myös Teiskon Apteekki.

Valikoima kasvaa noin 700 tuotteella. Asiakkaiden arkea helpottavien valmisruokien määrää on lisätty. Myös esimerkiksi juustoja, hedelmiä ja vihanneksia on entistä enemmän. Valikoimassa on tietysti myös paikallisesti halpuutettuja pirkanmaalaisia tuotteita. Herkkusuille hyvänä uutisena – irtomakeisten valikoima on puolitoistakertainen vanhaan verrattuna.

Oli hienoa nähdä, että Salen avajaisia oli kovasti odotettu. Salepäällikkö Joonas Mäkinen hehkutti tunnelmiensa olevan ”Mahtavat, hieman väsyneet, mutta mahtavat!”. Joonaksen tiimin pitkä työrupeama palkittiin asiakkaiden iloisilla ilmeillä. – Paljon on tehty töitä kaupan eteen, mutta kaikki saatiin ajallaan valmiiksi. Vaikka urakka on ollut pitkä niin nyt taas uuden ”kauppa on auki” -draivin voimin jaksaa painaa eteenpäin, Joonas kertoo leveä hymy huulillaan.

Sale Kämmenniemen päällikkö Joonas Mäkinen ja ryhmäpäällikkö Jyrki Halme

Salen valmistumista oli todella odotettu Kämmenniemessä ja haastattelimmekin Salessa muutamaa asiakasta heidän fiiliksistään nyt kun oma lähikauppa saatiin valmiiksi. Apteekin saaminen kätevästi kaupan yhteyteen keräsi myös monelta kiitosta.

– Todella kivat fiilikset. Iso kauppa ja laaja valikoima tuovat odotettuja uusia tuulia. Pitkät aukioloajat helpottavat myös arkea, tämä Sale on meidän lähikauppa, Erja Lankinen iloitsee.

Erja Lankinen ja Marja-Liisa Lankinen

Myös nuoret miehet kävivät Sale Kämmenniemen avajaisissa ennen kouluun menoa. – Ollaan odotettu kaupan valmistumista ja tullaan varmasti käymään usein. Tultiin nyt bussilla ennen koulua käymään ämpärijahdissa, löytyi sieltä lahjakorttikin, Henri Jylhä iloitsee Sale-lahjakortistaan.

Joona Kortteinen, Kalle Kilponen ja Henri Jylhä

– Nuorimmaisella on tarhasta vapaapäivä, niin päästiin avajaisiin ämpärijahtiin, Marika Koivisto kertoo tultuaan katsastamaan uuden lähikaupan. – On odotettu ja vihdoista viimein meille saatu. Näyttää olevan hyvä ja laajempi valikoima. Tullaan käymään täällä ostoksilla varmasti päivittäin, Marika lupaa.

Marika Koivisto lapsensa kanssa

 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille Kämmenniemen upouuteen Saleen!