Sale Hatanpää on avattu!


26.6.2017

Torstaina 6.7. avattu Sale Hatanpää palvelee asiakkaita osoitteessa Hatanpään Puistokuja 29. Uuden myymälän vieressä sijaitseva, vuodesta 2015 palvellut väliaikainen Pop up -myymälä puretaan lähiaikoina.

Sale Hatanpää on nykyaikainen lähikauppa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusi Sale tarjoaa monipuolisen valikoiman elintarvikkeita. Valikoimassa on huomioitu asiakkaiden toiveet muun muassa uudella paistopisteellä, josta saa joka päivä uunituoreita leivonnaisia. Salessa on myös kahvikone, josta asiakkaat saavat näppärästi mukaansa kahvikupposen ja irtomyynnistä suolaisen tai makean leivonnaisen. Myymälästä on myös helppo hakea tuliaiset, sillä valikoimaan kuuluu paljon lahjatavaraa.

Avajaisissa nähtiin tuttuja kasvoja ja leveitä hymyjä

– Vaikka pop up -myymäläkin palveli hyvin, on mahtavaa että uusi kauppa on nyt valmis, iloitsee miehensä kanssa avajaisiin saapunut, myymälän vieressä sijaitsevassa senioritalossa asuva Armi Viita. – Meidän eläkeläistenkin on todella helppo ja lyhyt matka tulla tänne kauppaan. Kyllä tämä meidän Oma kauppa on!

 

Sisarukset Merja Kukkonen ja Mirja Savolainen olivat lähteneet lähikauppansa avajaisiin lastenlapsiensa kanssa. – Näyttää todella siistiltä ja selkeältä. Täällä on erittäin iloiset ja hyvät työntekijät, kiva heillekin päästä uuteen kauppaan töihin, Kukkonen kommentoi. Savolainen puolestaan kertoo hakevansa usein Salesta eväät töihin. – Ihana laajentunut lounasvalikoima tänne on tullut, terveelliset vaihtoehdot kuten Sokos Herkun salaatit ovat todella hyviä ja tärkeitä. Ja saatavuuskin parani huomattavasti uuden kaupan myötä. Lapsillekin Sale on tuttu lähikauppa, Savolainen kehuu.

Sale Hatanpää on hyvä ruokakauppa, joka yllättää iloisesti

Muuton myötä Salen valikoima laajentui ja joukossa on myös paikallisesti halpuutettuja tuotteita. Myymäläpäällikkö Essi Porolan mukaan muutto pop up -myymälästä uuteen kauppaan sujui hienosti, mistä päällikkö jakaa vuolaasti kiitosta henkilökunnalleen. – Iso kiitos meidän upealle henkilökunnalle! Mahtavaa nyt kun meillä on monipuolisempi ja laajempi valikoima asiakkaillemme, Porola iloitsee.

Sale Hatanpää palvelee jatkossa asiakkaita pitkillä aukioloajoilla, arkisin klo 6–23, la 8–23 ja su 9–23. Myymälän yhteydessä toimii myös Postin pakettiautomaatti sekä veikkauksen palvelut. Porola ja koko Salen henkilökunta toivottavatkin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi. – Meillä teet edulliset ostokset nopeasti ja vaivattomasti. Tervetuloa Omaan Kauppaan!

Sale Hatanpään avajaisiin oli kokoontunut suuri joukko lähialueen asukkaita.