S-ryhmän bonusyhteistyökumppani Oral laajentaa Tampereella.


4.2.2015

Oral Hammaslääkärit Oyj on ostanut Tampereen Hammaskeskus Oy:n osakekannan. Asemalla on viisi täysin varusteltua hoitohuonetta ja siellä työskentelee yksitoista hammasterveyden asiantuntijaa. Oral Tampere Hammaskeskus aloittaa ketjussa 1.3. osoitteessa Kauppakatu 15. Oralilla on entuudestaan kaksi asemaa Tampereella, Koskikeskuksessa ja Sumeliuksenkadulla.

Ostetun hammaslääkäriaseman viisi hammaslääkäriä, suuhygiensti ja hammashoitajat jatkavat potilastyötään Oralissa. ”Haluamme mahdollisuuden keskittyä potilastyöhön ilman hammaslääkäriaseman yritystoiminnan hallinnollisia velvoitteita. Samalla halusimme yrityskaupan avulla varmistaa yrityksellemme parhaat mahdollisuudet jatkossa kehittyä alan kärjessä”, kertovat yrityksenä myyneet hammaslääkärit Teija Kustila-Dunder, Petteri Korhonen ja Riitta Lustig-Melartin. Oral tarjoaa Hammaskeskuksen asiakkaille laadukkaan perushammashoidon lisäksi kattavat erikoishammaslääkäripalvelut sekä mm. nukutushammashoidon palvelut Tampereen Sumeliuksenkadun sairaalaoikeuksin varustetulla asemallaan.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oralissa saat Bonusta S-Etukortilla kaikista Oralin hammashoitopalveluista.