S-Pankki panostaa digitaalisiin palveluihin – S-mobiili Apple Watchiin


5.11.2015

S-mobiilin Apple Watch -sovellus on S-Pankin ensimmäinen älykelloille toteutettu sovellus. Se sisältää S-mobiilin puhelinsovellusta mukaillen osiot: Oma kauppa, Pankki ja Sijoitukset.

S-Pankki on lanseerannut Applen sovelluskaupassa Apple Watch -kellosovelluksen.  Sovelluksen avulla voi seurata S-ryhmässä tehdyistä ostoista kertyvää Bonusta sekä tarkistaa S-Pankin tilien saldon ja sijoitussalkun arvon.

– Halusimme tuoda kelloon ne ominaisuudet, joita asiakkaat käyttävät eniten. Sovellus mahdollistaa esimerkiksi tilin saldon tarkastamisen helposti ja huomaamattomasti vaikkapa kaupan kassajonossa, kertoo johtaja Iikka Kuosa S-Pankista.

S-mobiili Apple Watchin käyttöönotto edellyttää S-mobiili-sovelluksen lataamista ja Apple Watch -älykelloa. Kellosovellukseen kirjaudutaan samalla salasanalla kuin puhelinsovellukseen.

– Nyt lanseerattu Apple Watch -sovellus on S-Pankin ensimmäinen älykellolle suunnattu sovellus, mutta oma versionsa Android-kelloille on jo suunnitteilla. Luonnollisesti seuraamme sovellusta kehittäessämme asiakkaiden kommentteja ja toiveita herkällä korvalla, Kuosa lupaa.

Paras digitaalinen pankkipalvelukokemus

S-Pankin tavoitteena on rakentaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita ja tarjota asiakkailleen paras digitaalinen pankkipalvelukokemus. Nyt julkaistun Apple Watch -sovelluksen ”isoveli”, S-mobiili, sai keväällä kansainvälistä tunnustusta, kun se palkittiin asiakasuskollisuussarjan parhaana sovelluksena Visa Europen kilpailussa. Näin rima tuleville palveluille on asetettu riittävän korkealle.

– Tämä on vasta alkua, lupaa S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Lisätietoa:

Johtaja Iikka Kuosa, S-Pankki Oy, puh. 010 76 82481, iikka.kuosa@s-pankki.fi

Toimitusjohtaja Pekka Ylihurula, S-Pankki Oy, puh 010 76 82100, pekka.ylihurula@s-pankki.fi