S-market Ylöjärvi on uudistunut


7.11.2017

S-market Ylöjärven mittava uudistus saatiin päätökseen marraskuun lopulla. Uudistuneeseen myymälään saatiin muun muassa 2000 uutta tuotetta ja Osuusravintola Oksa.

– Laajentuneen myymälän ja aiempaa tehokkaamman tilankäytön myötä olemme pystyneet laajentamaan ruokavalikoimaamme noin 2 000 tuotteella ja mukana on tietenkin myös paikallisesti halpuutettuja, pirkanmaalaisia tuotteita, kertoo S-market Ylöjärven marketpäällikkö Jukka Suoniemi tyytyväisenä.

Uudistuksen yhteydessä myymälään on avattu myös Osuusravintola Oksa, jonka monipuolinen kahvila- ja lounastarjonta tekee S-marketin palvelukokonaisuudesta entistäkin herkullisemman. – Oksassa voi nauttia paikan päällä Oma keittiö -palvelutiskin ruokia tai vaikkapa hengähtää kauppareissun yhteydessä kahvin ja tuoreiden leivonnaisten kera, kuvailee vt. päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jyrki Halme. – Oksassa on myös oma kassa, jonka ansiosta ruoan mukaan nappaaminenkin on nopeaa ja vaivatonta, hän jatkaa.

Valikoima- ja palvelutarjonnan laajentumisen ohella S-marketin myymälämiljöö on kokenut todellisen kasvojenkohotuksen, kun vanhat myymäläkalusteet korvattiin nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. – Ovelliset kylmäkalusteet, LED-valaistus ja muut energiaa säästävät ratkaisut pitävät huolen siitä, että vaikka rakennus laajeni, yksikön energiankulutus pienenee, Suoniemi toteaa.

Yli puoli vuotta kestänyt uudistus aiheutti sekä S-marketin henkilökunnalle että varsinkin asiakkaille hieman ylimääräistä pohdintaa hyllyjen vaihtaessa paikkaa ahkerasti, mutta nyt kaikki on valmista. – Iso kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka ovat koko remontin ajan käyneet meillä ostoksilla, Suoniemi kiittelee.

Uudistuneen myymälän juhlissa ilmaiset kestokassit olivat uudet ämpärit

Avajasihulinat keräsivät väkeä jonoksi asti. Ylöjärven remonttiavajaisissa asiakkaille oli tarjolla kakkukahvit, ilmapalloja perheen pienimmille ja paljon avajaistarjouksia. Kello 10 ja 17 jaettiin ilmaisia kestokasseja, joihin oli piilotettu muutamia yllätysvoittoja. Uudistuneen kaupan ilmeeseen oltiin asiakkaiden keskuudessa tyytyväisiä.  – On avaruutta ja selkeyttä tullut ja hyvät opasteet missä on mitäkin, yksi asiakkaista kommentoi uudistunutta myymälää. – On mukava jos tulee sivukyliltä kimppakyydillä kaupoille niin voi tähän uuteen ravintolaan jäädä kahville. Varmasti tulee olemaan asiakkaita, oikein kiva uudistus, toinen asiakas kehui Ylöjärvelle saatua Osuusravintola Oksaa.