S-market Viiala uudistui asiakkaiden toiveiden mukaisesti


25.3.2015

S-market Viialan valikoimaa kehitettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja tilankäyttöä järkevöitettiin. Kahdessa viikossa valmistuneet uudistukset koskivat lähinnä hedelmä- ja vihannesosastoa, liha- ja kalaosastoa sekä teollisia elintarvikkeita. Uudistuneessa myymälässä tarjoillaan kakkukahvit torstaina 26.3. klo 10–18.

Monipuolisesta ruokakaupasta saa kaiken arkeen ja juhlaan

Aiempien viileäkalusteiden sijaan hedelmä- ja vihannesosastolla on nyt sekä kylmä- että viileäkalusteita. – Näin pystymme optimoimaan tuotteiden säilytyslämpötilan. Uudet kalusteet ovat myös energiatehokkaita, ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides selventää. Valikoimaa saatiin lisättyä kalusteuudistusten myötä. Myös liha- ja kalaosasto saivat uuden kylmäpäädyn. S-market Viialan valikoimaa kehitettiin viime vuoden puolella tehdyn asiakaskyselyn perusteella. – Esimerkiksi gluteenittomat tuotteet saivat nyt oman päätynsä, jolloin ne ovat asiakkaiden helposti löydettävissä. Valikoimauudistuksessa juuri erityisruokavaliot on entistä paremmin huomioitu, Koutroukides kertoo.

– Kyselyn tuloksista oli ilo huomata, että asiakkaat olivat jo pääosin tyytyväisiä valikoimaan. Saimme kyselystä kuitenkin paljon hyödyllistä tietoa. Teollisten elintarvikkeiden valikoimaa kasvatettiin eniten: tex mex, leivonta, riisit, pastat ja nuudelit, sipsit, S-market Viialan marketpäällikkö Mika Ranta luettelee.

Hyllytilaa pystyttiin lisäämään tilankäyttöä järkevöittämällä ja myymälään valmistui nyt myös kausialue, josta asiakkaat löytävät kätevästi ajankohtaiset tuotteet, esimerkiksi pääsiäismakeiset. – Asiakkaat ovat kiitellet myymälän selkeyttä ja tilantuntua, Ranta kertoo ja toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uudistuneeseen S-market Viialaan.