S-market Vesilahti uudistuu ja muuttuu Sale-myymäläksi


13.10.2016

Palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin Pirkanmaan Osuuskauppa aloittaa S-market Vesilahden uudistuksen. Vesilahden sivuapteekki siirtyy myymälän tiloihin ja samassa yhteydessä S-market muuttuu Sale-konseptin myymäläksi. Kauppa on avoinna koko remontin ajan, eikä muutoksella ole henkilöstövaikutuksia.

Kiinteistön uudistus aloitetaan 17.10. ja S-market vaihtuu Saleksi 3.1.2017. Uudistuksen myötä Vesilahden palvelutarjonta laajenee, ja Sale-myymälä pysyy kylän edullisimpana ja valikoimaltaan monipuolisimpana. Uudistuva myymälä säilyy pinta-alaltaan lähes ennallaan, ja aukioloajat tulevat jatkossakin pysymään laajoina.

– Vesilahden liikepaikka on tärkeä osa osuuskaupan palveluverkostoa ja haluamme jatkossakin tarjota edullisen ja laajan tuotevalikoiman vesilahtelaisille. Kaupan yhteyteen asiakkaamme ovat toivoneet muun muassa apteekin palveluita, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen.

Vesilahden sivuapteekki siirtyy Sale-myymälän yhteyteen ja avaa ovensa 12.12.2016. Apteekki aukeaa uusilla aukioloajoilla palvellen asiakkaita myös lauantaisin. Uusissa tiloissa apteekki pystyy laajentamaan tuotevalikoimaansa merkittävästi.

– Apteekki tulee olemaan tärkeä lisä Vesilahden keskustan tarjontaan, ja tilankäyttöä tehostamalla pystymme jatkossa tarjoamaan myös nämä palvelut asiakkaillemme yhdellä ostoskäynnillä. Olemme iloisia saadessamme apteekin toimipaikkamme yhteyteen, Tervala-Pirskanen jatkaa.

– Siirtymällä Sale-konseptiin meidän on helpompi kohdentaa tuotevalikoimaa juuri vesilahtelaisten tarpeisiin. Uudistus tulee varmasti olemaan positiivinen sekä valikoiman että myymälän uuden ilmeen myötä, iloitsee marketpäällikkö Tommi Nieminen.

– Apteekki on upea lisä, ja samaan pihapiiriin rakentuu myös kirjasto, Tommi korostaa.

 

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen, puh. 010 767 0083
Marketpäällikkö Tommi Nieminen, puh. 010 767 1480