S-market Oriveden laajennus alkaa


29.4.2011

Oriveden Keskustiellä sijaitsevan S-marketin laajennuksen rakennustyöt alkavat vapun jälkeen. Tavoitteena on, että laajennettu ja uudistettu S-market valmistuu kesäksi 2012. Työt tulevat etenemään vaiheittain.

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa parantaa Oriveden palvelutarjontaa alueella asuville noin 3 300 asiakasomistajalle. Laajennuksen myötä päivittäistavaravalikoima monipuolistuu entisestään ja käyttötavaratarjontaa lisätään. Valikoimia täydentävät mm. kodin sisustustarvikkeet, kodin tekstiilit sekä astiat ja ruokailuvälineet.

Laajennuksen myötä asiakkaiden ostamisen mukavuutta parannetaan mm. uusimalla kaikki kylmäkalusteet ja lisäämällä piha-alueella pysäköintipaikkojen määrää. Valmistumisen jälkeen käytössä on noin 180 autopaikkaa. Rakentamisen aikana pysäköintipaikkojen määrä vähenee tilapäisesti.

Uudistuvan S-marketin entistä toimivimmissa tiloissa tulevat jatkamaan Alko ja asiamiesposti.

Hankkeen aikana osa nykyisestä S-market-kiinteistöstä puretaan ja saneerataan. Uutta liiketilaa rakennetaan noin 1 800 m2 ja rakennuksen kokonaisala on yhteensä noin 5 000 m2. Liiketiloista tulee S-marketin käyttöön noin 4 500 m2 ja oheispalveluille noin 500 m2.

S-marketin laajennus tuo alueelle lisää työpaikkoja. Nykyisin S-market Orivesi työllistää 25 henkilöä, ja uudistuksen myötä lisätyöllistävä vaikutus on arviolta 5-8 henkilöä.

Rakennushankkeen arkkitehtina on Arkkitehtuuritoimisto Seppo Kangasniemi Oy ja pääurakoitsijana Jämsän Kone- ja Rakennuspalvelu Oy. Työmaa työllistää keskimäärin 25-30 henkilöä. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat yhteensä noin 6,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Kaupallinen johtaja Jukka Kaikko, puh. 010 767 0080