S-market Hyhky on noussut harjakorkeuteen


20.1.2017

Pirkanmaan Osuuskauppa rakennuttaa Tampereelle uuden S-marketin osoitteeseen Pispalan valtatie 78 (Peurankuja 1). S-market Hyhkyn harjannostajaisia vietettiin 20.1.2017.

Pirkanmaan Osuuskaupan uusin S-market avaa ovensa Hyhkyssä keväällä 2017. Modernin ja ympäristöystävällisen myymälän marketpäällikkönä toimii Sanni Fagerström ja se tulee työllistämään 15–20 henkilöä. Pinta-alaltaan rakennus on n. 1000 m2 ja pihaan valmistuu 54 autopaikkaa.

Myymälää ja sen tuotevalikoimaa suunniteltaessa huomioidaan alueen asukkaiden tarpeet ja jatkossa kehitystyötä tehdään yhteistyössä asiakaskunnan kanssa. Valikoimasta tulee löytymään erikoisempia raaka-aineita hieman vaativampaan makuun, valmisruokia nopeasti ohikulkumatkalla poimittavaksi ja myös perheen eläimet tullaan huomioimaan.

– S-market Hyhky on nykyaikainen ruokakauppa, jossa sydämellisen asiakaspalvelun ohella korostuvat tuoreus, monipuolisuus sekä pysyvästi edullinen hintataso. Alueen paras hedelmä- ja vihannesosasto nostaa esiin sesonkiajattelua tarjoten asiakkaille satokauden tuoreimpia kasviksia. Hevi-osaston lisäksi myös leipävalikoima tulee herkullisuudellaan houkuttelemaan asiakkaita ostoksille hieman kauempaakin, kuvailee tulevaa S-marketia ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen.

 

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, 010 7670081
Ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen, 010 7670087