S-market Hämeenkyrö sai tunnustusta ja pakettiautomaatin


22.3.2018

Pirkanmaan Osuuskaupan vuoden toimipaikkana palkittu S-market kehittää jatkuvasti palveluitaan.

Pirkanmaan Osuuskauppa palkitsi 18. maaliskuuta viime vuoden onnistujiaan. Yhden tärkeimmistä palkinnoista, Vuoden Päivittäistavarakaupan Toimipaikka -kategorian tittelin sai tänä vuonna S-market Hämeenkyrö. Palkinnon kriteereitä ovat muun muassa toimipaikan toiminnan tulos, asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön työtyytyväisyys.

– Tämä on aivan uskomattoman hieno tunnustus siitä työstä, jota teemme päivittäin asiakkaidemme arjen helpottamiseksi, iloitsee marketpäällikkö Sanna Viitaniemi. – Tänä vuonna jatkamme panostusta siihen, että meillä on vielä entistäkin helpompi ja mukavampi käydä.

Marketpäällikön lupaukselle on saatu jo nyt katetta, sillä maaliskuussa S-market Hämeenkyrön palvelutarjonta on jo laajentunut uuden SmartPost-pakettiautomaatin myötä. Postin operoimaan automaattiin voi vastaanottaa paketteja ja verkkokauppaostoksia, minkä lisäksi automaattiin voi myös jättää valmiiksi maksettuja lähetyksiä.

– Automaatin ansiosta kauppareissulla voi nyt hoitaa kätevästi myös postiasioita ja paljon muutakin, kuten lähettää paidat pesulaan silitettäväksi, Viitaniemi vinkkaa. – Kaikkiin SmartPost-automaatin ominaisuuksiin voi tutustua verkko-osoitteessa smartpost.fi.