S-Etukortilla Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Viikinsaaren kesäteatterissa etuhintaan!


16.4.2024

Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Uudessa sovituksessa pysytään tiukasti sysisuomalaisten perusasioiden eli elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen, äärellä. Tulossa on hykerryttävä, mutta välistä myös koskettava kesäinen komedia elämän rajallisuudesta sekä päätöksistä, jotka yksinkertaisesti tulee tehdä ennen kuin peräseinä lähestyy: kuka saa talon, kuka Voortti Eskortin ja kumpi miniä saa kumman emännän koruista.

Tuomas Kyrön ja Janne Jämsän ”Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja” Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.-9.8.2024. Rooleissa Ola Tuominen, Jere Riihinen, Maija Andersson ja Maiju-Riina Huttunen. 

Asiakasomistajaetuna S-Etukortilla normaalihintaiset liput etuhintaan 30 € (norm. 35 €). Ostosta ei kerry Bonusta. Ostorajoitus max. 2 lippua/S-Etukortti. Etu koskee vain normaalihinnoiteltuja lippuja ja uusia varauksia.

Etuhintaiset liput ovat ostettavissa lippu.fi -lippukaupasta etukoodilla SOK24. Etuhintaiset liput ovat myynnissä tapahtumaan alkuun saakka. Varaudu esittämään S-Etukortti tapahtumassa. Lipun hinta ei sisällä laivamatkaa saareen. Laivalippu on ostettava erikseen Hopealinjojen verkkokaupasta.

 


 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!