Ruokatorit rakentuvat lähialueen toiveista – lempääläläisille tapaksia ja pizzaa


3.2.2020

Jatkossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa lähi-Prismansa tuoretiskiin, kun myymälöihin kohoavat uudet Ruokatorit. Nämä torimaiset herkkukeitaat korvaavat Oma keittiöt ja Palvelutorit, ja niiden tarjonta muodostetaan aina alueellisista toiveista. Ruokatorit tulevat tänä vuonna jokaiseen Prismaan ja osaan S-marketeista – ensimmäisten joukossa sellainen putkahti Ideaparkiin.

Moderni ja monipuolinen uusi Ruokatori on otettu Lempäälässä ilolla vastaan.

– Vaikka uusi miljöö on upea, isoin muutos on tullut tuotteistukseen: tuoreen kalan, lihan, valmissalaattien ja -ruokien lisäksi meillä on saatavilla ihania uutuuksia kuten tapaksia ja itse tuunattavia pizzoja. Käytännössä tämä toimii niin, että asiakas ottaa valmiiksi muotoillun pizzapohjan ja lisää tomaattikastikkeen päälle mieleisensä täytteet. Kotona pizzan saa sujauttaa suoraan uuniin – ihanaa, eikö? Heti valmiiden tuotteiden kysyntä on kovassa kasvussa, joten arkea helpottavia herkkuja on lisätty roimasti, tuoteryhmävastaava Emmi Satuvuori kertoo ylpeänä.

Jokaisesta Ruokatorista tulee omanlaisensa, sillä valikoima pohjaa sesonkituotteiden lisäksi aina kunkin myymälän myyntidataan ja asiakaspalautteisiin sekä henkilökunnan ideoihin. Myös paikallisia tuotteita nähdään jatkossa entistä enemmän, Pirkanmaalla esimerkiksi Kalaneuvokselta ja Tapolalta.

– Aiemmin tarjontamme oli rajattu melko tarkkaan, eikä sitä ollut ketterä päivittää. Tuotteiden menekissä voi kuitenkin olla isojakin alueellisia eroja, mihin eri moduuleista koostuva uusi Ruokatori pystyy vastaamaan. Esimerkiksi tapakset ovat oma moduulinsa, joka voidaan palautteen perusteella korvata toisella tuotteella – kuten Food Market Herkustakin tutuilla uunivalmiilla Preps-aterioilla. Pääasia, että pääsemme yllättämään asiakkaamme aina uusilla jutuilla, Emmi intoilee.