Ruoan verkkotilaaminen säästää Johannalta kuukaudessa tunteja


25.9.2019

Ylöjärveläinen Johanna Kiviranta, 35, kuuli työkavereiltaan Prisman Kauppakassista, päätti kokeilla palvelua ja innostui. Nelihenkisen perheen ruokaostoksiin on tullut lisää suunnitelmallisuutta ja vuorokauteen enemmän tunteja.

Kauppakassi-palvelussa on valittavana joko valmiiksi kerättyjen ruokaostosten nouto tai kotiinkuljetus. Johanna on tottunut tekemään tilauksen yleensä 2–3 kertaa kuukaudessa ja noutamaan pakatut kauppakassit Lielahden Prismasta.

– Kauppakassin avulla on helppo suunnitella esimerkiksi viikon ruokatarpeet rauhassa etukäteen kotona ja noutaa ne sitten huippunopeasti töiden jälkeen. Näin on myös säästytty turhilta heräteostoksilta, joihin yleensä tulee nälkäisenä sorruttua, Johanna nauraa.

Prisma Lielahden noutolokerikkoihin on tänä vuonna lisätty uusi myöhäisempi aikaikkuna klo 20–21.

– Aiemmin Kauppakassin myöhäisin noutoaika oli iltakahdeksalta, jolloin en aina ehtinyt iltavuorosta hakea ostoksia. Nyt siihen on onneksi tullut muutos, joka varmasti helpottaa monia asiakkaita, Johanna toteaa.

Hedelmät kuin itse poimittuja

Kahden alakouluikäisen kanssa värikäs lautanen on arkiruokailussa A ja O. Johanna on ollut positiivisesti yllättynyt, kuinka tuoreita hedelmiä ja vihanneksia Kauppakassi-ostoksiin valitaan.

– Hevi-osaston tuotteet ovat olleet priimakuntoisia – aivan kuin olisin itse päässyt valitsemaan parhaat päältä. Samoin lihat, maitotuotteet ja pakasteet ovat aina olleet kylmiä. Ei kyllä ole ollut kertaakaan mitään huomauttamista tuotteiden laadussa tai tuoreudessa, hän iloitsee.

NÄIN TILAAT

1. Sujahda osoitteeseen prisma.fi/ klikkaajanouda.
2. Valitse noutopaikka (Lielahti, Koivistonkylä tai Nokia. Lokakuun aikana noutolokerikot tulossa myös Linnainmaalle) tai kotiinkuljetus (Tampere ja Pirkkala, pl. Teisko ja Terälahti).
3. Laadi kauppalista.
4. Valitse sopiva toimitusaika.