Rosso panostaa entistä italialaisempaan keittiöön ja uudistaa ruokalistaansa


18.9.2013

35-vuotista taivaltaan juhlivat Rosso-ravintolat keskittyvät nyt aiempaa italialaisempiin makuihin. Myös erityisruokavaliot huomioidaan entistä paremmin. Noin kolmannes listan annoksista uudistui.

Rosson uusi ruokalista sukeltaa entistä syvemmälle italialaiseen keittiöön. Kestosuosikkien tatti- ja katkarapurisoton lisäksi Rosson keittiössä tehdään nyt myös pestorisottoa, joka tarjoillaan ilmakuivattuun kinkkuun käärityn broilerin kera. Perinteisen italialaisen keittiön ystäviä hemmotellaan bruschettaleivillä ja aitoitalialaisilla perunagnoccheilla, ja lihaherkkuja täydentää ylikypsä naudanliha. Myös Rosson viinilistan kaikki viinit tulevat Italiasta, kaikille S-ryhmän ravintoloille yhteisiä asiakasomistajaviinejä lukuun ottamatta.

Rosson pizza pitää edelleen pintansa. Pizzavalikoiman rungon muodostavat tutut Pizza Originalet, kuten jo klassikoiksi muodostuneet Al Capone, Alla Rosso, Margarita ja Quattro Stagione. Kestosuosikkeja täydentävät erilaiset ja runsaat Pizza Specialet, joista löytyy vaihtelua monenlaiseen makuun. Rosson pizzoihin voi valita joko perinteisen tai runsaskuituisen pizzapohjan.

Uutuuksia myös erityisruokavalioita noudattaville
– Kasvisannoksissamme on proteiinipitoisia raaka-aineita, esimerkiksi papuja ja manteleita. Uudet kasvispyörykät valmistetaan Rosson omalla reseptillä. Niitä voivat nauttia sekä kasvis- ja vegaaniruokavalioiset että maito- ja muna-allergikot. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloiden ryhmäpäällikkö Saija Mattila kertoo.

Kasvisruokia on tarjolla lapsillekin. Lisäksi lastenlistalla on oma Annospalapeli-valikoimansa sekä Onnin pizza -ateriakokonaisuus. Kaikista lastenaterioista ja jälkiruoista saa S-Etukortti-edun. Myös jokaisen ruokalajin joukosta löytyy aina S-Etukortilla edullisempi vaihtoehto.

– Meillä on siis herkullisia ja terveellisiä annoksia kaikenikäisille asiakkaille ja asiakasomistajana herkuttelet edullisemmin, Mattila summaa. Tervetuloa maistamaan!