Rielsing&Spätburgunder -viikko 8.-20.5.2017


1.4.2015

Riesling & Spätburgunder -viikot 8.-20.5.2017

Saksan Viinitiedotus järjestää jälleen jo perinteeksi muodostuneet Riesling-teemaviikot ja mukana on myös viime vuodelta tuttu Spätburgunder,
eli saksalaisia pinot noireja.

Viime vuonna kampanja laajeni alueellisesti, tänä vuonna kaupungeittain on jälleen useampi ravintola lähtenyt mukaan. Helsingistä, Turusta, Lahdesta, Tampereelta ja Jyväskylästä kampanjaan osallistuu useampi ravintola, kun taas Kirkkonummelta, Mäntsälästä, Kuopiosta, Mäntästä ja Kotkasta kustakin osallistuu yksi ravintola.

RAVINTOLA MASUUNIN TEEMAVIIKON RUOKA- JA VIINISUOSITUKSET:

Valkoista parsaa ja korvasienimuhennosta
White asparagus with morel
10€
 

Vihreää parsaa, briossia, uppomuna ja hollandaise-kastiketta

Green asparagus with brioche, poached egg and Hollandaise sauce
20€
 

***

Viinit tarjolla myös pienissä maisteluannoksissa:

Tervetuloa maistelemaan kevään makuja ja Saksan viinejä!