Ravintolatoiminnan muutoksia legendaarisessa ravintolaosoitteessa Hämeenkatu 26


17.12.2010

Pirkanmaan Osuuskaupalla on ollut pitkään monipuolista ravintolaliiketoimintaa Tampereella osoitteessa Hämeenkatu 26. Ensimmäinen ravintola, Tuotannon kahvila avattiin kiinteistössä jo vuonna 1931. Vuokrasopimus kyseisessä osoitteessa on päättymässä 31.1.2011, ja on aika kääntää uusi sivu siltä osin.

Heitämme hyvästit pitkään tanssikansaa eri vuosikymmeninä hurmanneelle ”diskoteekille” Ravintola Emmalle, josta voidaan todeta, että rakkaalla lapsella on ollut monta nimeä kuten Emmanuel ja Black Emmanuel. Jokainen näistä on ollut oman aikakautensa yökiitäjien kohtaamispaikka. Vielä on siis muutama viikko aikaa tanssahdella Emmassa ja muistella kaikkia discoilun eri aikakausia. Viimeisen kerran Ravintola Emman tanssilattialla jorataan uudenvuodenaattona. Legenda siis hiljenee, mutta disco on ikuista.

Samaan aikaan heitämme haikeina mutta ylpeinä hyvästit hyvistä pihveistään ja palvelustaan tunnetuksi tulleelle El Torolle. El Toron herkullista pippuripihviä tarjoilee jatkossa Ravintola Tillikka Tammerkosken partaalla.

Baari ja Olohuone Kustaa III:lle, joka on vuosien saatossa tullut varsin suosituksi istuskelu- ja illanviettopaikaksi, olemme löytäneet läheltä uuden loistavan liiketilan. Kustaa III siirtyy aivan kivenheiton päähän Ravintola Amarillon yhteyteen Kuninkaankadulle. Ravintola Amarillo ja Kustaa III muodostavat asiakkaille rennon, persoonallisen palvelun, hyvän tex-mex-ruoan ja live-musiikin ravintolakokonaisuuden, jossa viihdytään aamupäivästä yöhön joka päivä. Samaisessa kiinteistössä on jatkossa entistä monipuolisempaa ravintolatarjontaa yhden katon alla. Tämä monipuolinen ravintolakokonaisuus uudistetaan tammikuun aikana.

Pub Hovipoika on löytänyt yli 40 toimintavuotensa aikana tiensä asiakkaiden sydämiin hyvän palvelun ja lämpimän tunnelmansa ansiosta. Hovipojalle haetaan liiketilaa, jossa voisimme jatkossakin palvella uskollisia kanta-asiakkaitamme ja kaikkia kaupunkilaisia. Asiasta tiedotetaan heti, kun voimme antaa lisätietoa.

Hämeenkatu 26:n henkilökunnan kanssa on aloitettu yt-neuvottelut. Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa näille noin 30 henkilölle töitä muista ravintoloistaan ja ABC-liikennemyymälöistään.

Lisätietoja:

vt. toimialajohtaja Anu Päivinen, puh. 010 767 0077, anu.paivinen@sok.fi

ryhmäpäällikkö Minna Vilkko, puh. 010 767 0076, minna.vilkko@sok.fi