Ravintola Kustaa palvelee asiakkaita viimeisen kerran 22.12.2018


23.10.2018

Osana Kuninkaankadun kehittämistä ravintola Kustaan rakennus puretaan. Tilalle valmistuu uusia asuntoja ja liiketiloja. Purkutyöt alkavat heti alkuvuonna 2019. Kustaa palvelee asiakkaitaan viimeisen kerran 22.12.2018. Kustaan henkilökunta työllistyy muualle Pirkanmaan Osuuskauppaan.

Kustaa on tuonut monen työpäivän keskelle herkullisen lounashetken. Lounasta saa jatkossa lähellä sijaitsevista ravintoloistamme Sokokselta ja Puistosta. Kustaan annoksista suosituimpia ovat olleet Kustaa-burger, pippuripihvi ja tofuburger, joita pääsee jatkossa nauttimaan Kivenheitossa. – Kustaassa asiakkaat voivat vielä osallistua kilpailuun ja kertoa suosikkinsa listalta. Voimme toiveiden pohjalta napata lisää suosikkiannoksia myös muihin ravintoloihimme, toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides kertoo.

Tarjoamme asiakasomistajillemme monipuolisia ruokailumahdollisuuksia

Panostamme ruoan kehitystyöhön ja ruokaosaamiseen jatkossakin. Ravintoloiden lisäksi ruoan kehitysryhmämme valmistelee reseptiikkaa palvelutiskeillemme Oma keittiöön, josta voi ostaa vaikkapa Puiston keittiömestarin suunnittelemalla tomaattikastikkeella höystettyjä chorizopyöryköitä.

– Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ruokailuvaihtoehtoja Puiston laajoista menuista ABC:iden monipuolisiin 24/7-ruokailumahdollisuuksiin ja Oma keittiön herkkuihin, jotka voi napata vaikka kotona syötäviksi arkea helpottamaan, Koutroukides summaa.

 

Lisätietoja:
ABC- ja ravintolakaupan toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides, 010 7670086, annamari.koutroukides@sok.fi