Ravintola-alan Oscarit jaettiin – Ari Hujanen on vuoden ravintolapäällikkö!


29.1.2018

Pub Hovipojan ravintolapäällikkö Ari Hujanen voitti 25.1. järjestetyssä PRO-gaalassa Vuoden Ravintolapäällikön palkinnon. Jo 16. kerran järjestetyssä gaalassa palkittiin ravintola-alan parhaimmistoa yhteensä 15 eri sarjassa.

– Täytenä yllätyksenä valinta tuli, sen verran kovassa seurassa kilpailin, Ari kertoo ja epäilee pitkän uran alalla painaneen valinnassa. – 30 vuotta sitten otin lopputilin Finlaysonilta ja oikeastaan siitä lähtien olen ollut ravintola-alalla, muun muassa 14:ssä eri Pirkanmaan Osuuskaupan ravintolassa, Ari muistelee.

Ari on tosiaan ollut monessa mukana. Mies on ollut mukana avaamassa muun muassa sellaisia tamperelaisia ravintoloita kuin Semafori, Kivenheitto ja Tiikerihai. Viimeiset viisi vuotta Ari on luotsannut Pub Hovipoikaa loistavin tuloksin. – Ari on sydämellinen ihminen, joka kohtelee Hovipojan asiakkaita kuin omaan kotiinsa tulevia vieraita, kehuu osuuskaupan ravintolakaupan toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides. – Hovipojassa on aina upea ilmapiiri, yksityiskohdat kunnossa ja kaiken lisäksi myös numerot ovat kohdallaan, PRO-gaalassa paikan päällä Aria kannustamassa ollut Koutroukides hehkuttaa.

Ari itse jakaa – tyypilliseen tapaansa  – kiitosta palkinnosta myös lähipiirilleen. – Hovipojan henkilökunta ja asiakkaat sekä koko osuuskaupan väki antoi kisaan niin mahtavan tuen, että en tiedä ollenkaan, miten kaikkia kiittäisin, Ari kertoo.

Kaikkein paras kiitos taitaa kuitenkin olla se, että saamme kaikki nauttia Arin hymystä ja vieraanvaraisuudesta edelleen. Sillä Ariin itseensäkin pätee varsin osuvasti Hovipojan tunnuslause: Tämä poika ei vanhene!