Radisson Blu Royal Hotel ja HelsinkiMissio tarjosivat joululounasta yksinäisille senioreille


18.12.2017

Royal Hotel kutsui 200 helsinkiläistä senioria nauttimaan joulutunnelmasta ja joulun perinteisistä suosikkiherkuista.

Tänään maanantaina Radisson Blu Royal Hotelin ravintola täyttyi lämpimästä joulutunnelmasta ja iloisesta puheensorinasta. Royal Hotel kutsui 200 helsinkiläistä senioria nauttimaan joulutunnelmasta ja joulun perinteisistä suosikkiherkuista. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä HelsinkiMission kanssa, ja se on osa järjestön kanssa tehtävää yhteiskuntavastuutyöskentelyä.

– Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu ovat toimintamme perusperiaatteita, ja tuemme ympäristön ja yhteiskunnan kestävää kehitystä jatkuvasti käytännöntoiminnassamme. Sen lisäksi haluamme levittää hyvän tahdon ja läheisistä välittämisen sanomaa juuri joulunaikaan, jolloin moni kokee yksinäisyyttä. Toivomme, että mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä nauttimaan toisten seurasta sekä joulun mauista ja tuoksuista, sanoo Radisson Blu Royal Hotelin vt. hotellinjohtaja Jussi Haataja.  

– On hienoa tehdä yhteistyötä Royal Hotelin kanssa juuri joulun aikaan, joka on monelle yksinäiselle vuoden raskainta aikaa. Joulumieli ja välittämisen tunne kuuluvat kaikille, ja on hienoa saada kutsua senioreja nauttimaan yhdessäolosta  ja jouluateriasta juhlavissa puitteissa, sanoo HelsinkiMission viestintäpäällikkö Kristiina Backberg.

HelsinkiMissio tekee aktiivista työtä seniorien hyväksi, ja tarjoaa monenlaisia palveluja ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten voimin, jotka vähentävät yksinäisyyttä. Esimerkiksi ammattiauttajien ohjaamat Senioripysäkki-keskusteluryhmät helpottavat seniorien elämää ympäri maata jo noin 30 paikkakunnalla.

Royal Hotel on myös aiempina vuosina järjestänyt mieleenpainuvia elämyksiä syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja vanhuksille. Iloa ovat tuottaneet mm. leffaillat sekä kesällä järjestetyt lavatanssit hotellin terassilla.