Radisson Blu Hotellit kumppanina ensimmäisissä Unen SM-kisoissa


19.4.2017

Hyvällä unella merkittävä rooli matkan onnistumisessa

Valmennusyritys Lifted järjestää 20.-21.4. historian ensimmäiset Unen suomenmestaruuskisat, jossa hyvää unta mitataan laadulla. Torstaina käynnistyvän tapahtuman yksi pääyhteistyökumppani on Suomen Radisson Blu Hotellit, jonka palvelun keskeisiä kulmakiviä on ensiluokkainen unikokemus. Kisat järjestetään uudistuneessa Radisson Blu Seaside Hotelissa Helsingissä, jossa nukkujat pääsevät kokemaan uudet ja uniikit Double King -huoneet.

Yöunen laadulla on merkittävä terveysvaikutus. Häiriötön ja levollinen uni on tärkeää, jotta palaudumme päivän rasituksista, ja että omaksumme päivän aikana opittuja uusia asioita. Erityisesti paljon matkustavilla unen laatu monesti kärsii.

”Haluamme hotellina olla auttamassa hyvän elämänlaadun rakentamisessa. Hyvään uneen kuuluu levollinen nukahtaminen, rauhalliset yöunet sekä herääminen virkeänä seuraavaan päivään”, sanoo Radisson Blu Seaside Hotelin johtaja Roni Huttunen.

”Blu Dreams on Suomen Radisson Blu Hotellien ja Familonin yhteistyössä kehittämä palvelukonsepti, jonka tarkoituksena on tukea matkustajien hyvinvointia. Blu Dreams -unikonseptissa on huomioitu kaikki hyvään uneen liittyvät asiat. Olemme luoneet tuotteita ja palveluita, joilla nukahtaminen, nukkuminen ja herääminen tuntuvat miellyttäviltä. Hyvin nukuttu yö on asia, joka nousee selkeästi esiin saamassamme asiakaspalautteessa. Sillä on korkea sija, kun matkustajat arvioivat matkan onnistumista”, sanoo Roni Huttunen.

”Kisaajat nukkuvat uusissa Double King -huoneissamme. Kaksi King Size -kokoista vuodetta rinnakkain sisältävät huoneet tarjoavat poikkeuksellisen muhkean majoituselämyksen. Ne soveltuvat erityisen hyvin muun muassa lapsiperheille, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan ylellisistä unista. Huonekonsepti on luotu myös aasialaisia matkustajia ajatellen, joille haluamme tarjota myös ainutlaatuista ylellisyyttä”, sanoo Roni Huttunen.

Unen SM on hyvinvointivalmennusyritys Liftedin järjestämä hyvän unen suomenmestaruuskilpailu.

”Unen arvostuksen lisääminen kaikkien suomalaisten keskuudessa on Unen SM-kisojen tärkein tavoite. Unen laatua voidaan parantaa monilla, varsin yksinkertaisillakin tavoilla. Esimerkiksi iltarutiineilla on huomattavan iso merkitys”, sanoo, Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja ja CEO Taneli Rantala.

”Radisson Blu Hotellit lähtivät kumppaniksi kisaan, koska haluamme olla mukana kertomassa tärkeää viestiä unen laadun vaikutuksesta ihmisten hyvinvointiin”, sanoo Roni Huttunen.

Suomen parhaasta unesta otetaan mittaa kahdeksan kilpailijan kesken 20.–21.4. välisenä yönä Radisson Blu Seaside Hotelissa Helsingissä. Kilpailun näyttämönä toimii Suomen ensimmäiset Double King -huoneet, jossa on rinnakkain kaksi King size -kokoista vuodetta. Kilpailijoilla on kahdeksan tuntia aikaa nukkua Suomen laadukkainta unta. Unen laatua mitataan Firstbeat-mittauslaitteilla, joilla tutkitaan sykkeen vaihteluvälejä yön aikana.