Radisson Blu Hotellien Blu Dreams


13.6.2016

Kesän vauhdikkaat päivät päättyvät onnistuneesti makoisiin Blu Dreams -uniin Radisson Blu Hotelleissa. Säällä kuin säällä nukut nautinnolliset yöunet upeassa Magic Bed -vuoteessa ja heräät aamulla virkeänä uuteen päivään.

Rentoutumisen nautintoa pitkän illan päätteeksi lisäävät aamusauna ja myöhäisen uloskirjautumisen mahdollisuus. Runsas ja moniaistinen Super Breakfast kruunaa loistavan alun kesäpäivälle.

Hyvin nukuttu yö antaa onnistuneen startin lomapäivälle. Suomen Radisson Blu Hotelleissa on kiinnitetty erityistä huomiota miellyttävään unikokemukseen. Blu Dreams -unikokemukseen sisältyy Suomen Radisson Blu Hotelleille kehitetty oma ainutlaatuinen Magic Bed® -vuode. Siinä nukkujaa hyväilee yksilöllisesti mukautuva älypatja, jonka materiaali reagoi kehon lämpöön ja painoon. Mieltymyksesi mukaisen tyynyn ja peiton voit valita monipuolisesta valikoimasta. Ennen nukkumaanmenoa on hyvä varata hetki aikaa rauhoittumiseen. Rentoudu suihkussa tai saunassa. Lue tai kuuntele musiikkia. One Touch Service -näppäintä painamalla voit tilata maksutta huoneeseen rentoutumistarvikkeita kuten selkä- ja jalkahierontalaitteita.

Radisson Blu Marina Palace Hotelin kesäinen Feel it Fun with Friends! -majoituspaketti on erinomainen tapa koota ystävät yhteen ja juhlistaa polttareita, syntymäpäivä tai ystävyyttä! Pakettiin kuuluu ylellinen sviitti ja kuohuvaa ja pikkupurtavaa sekä tarvittava määrä kahden hengen huoneita. Tervetuloa nauttimaan kesästä Aurajoen idyllisiin maisemiin!

Radisson Blu Hotellien Celebration- ja Romance -paketit ovat helppo tapa järjestää muistorikas hetki yhdessä. Pakettiin kuuluu majoittuminen halutussa huoneluokassa sekä pientä syötävää ja juotavaa huoneessa. Makoisten Blu Dreams -unien jälkeen maistuu ylellinen ja moniaistinen Super Breakfast!

Tutustu pakettivaihtoehtoihin ja varaa hetki arjen yläpuolella!