Puiston Italia-herkut ja irtokarkit nyt Woltissa


15.5.2019

Koskipuiston kupeessa paistatteleva Puisto tarjoaa italialaisen keittiön parhaimmistoa paikallisilla raaka-aineilla loihdittuna. Pelasta kiireisinkin päivä herkullisella lounaalla ja wolttaa Puiston salaatit, pizzat, pastat ja burgerit työpaikalle tai kotiovelle!

Jälkkärivatsahan meiltä kaikilta löytyy erikseen ja sitä varten Puiston Wolt-listalla komeilee myös Karkkikadun irtokarkit 6,90 euron kilohinnalla.

Paikallisuuteen panostaminen loistaa lautaselta

Kuten sanottu, annoskattaus tekee lähituottajille kunniaa ja esimerkiksi Puiston nimikkoburgerin laadukas charolais-liha tulee Karppilan tilalta, mozzarella valmistetaan käsityönä Mouhijärven Herkkujuustolassa sastamalaisesta lähimaidosta, hampurilaisten mehevistä briossisämpylöistä vastaa Ohana Lei’pomo ja kuohkean pizzataikinan takana on Uudessakylässä sijaitseva Leivon Leipomo. Puiston puu-uuneissa käytettävät koivuhalot tulevat nekin Pirkanmaalta Hämeenkyrön Siurosta, Klapiaitta Oy:ltä.

Hengähdä hetki ja antaudu Puiston makujen vietäväksi. Lataa Wolt App Storesta tai Google Play Kaupasta ja tilaa suosikkiruokaasi sinne, missä sinä olet!