Puisto on Koskenrannan uusi kruunu


21.4.2017

Syksyllä Tampereen Koskipuistoon avattava Puisto yhdistää ensimmäisenä Suomessa ravintolan, kahvilan, kaupan ja kesäterassin. – Uniikki palvelukokonaisuus kattaa nälkäisen asiakkaan tarpeet aamusta iltaan, mukaan otettavista välipaloista à la carte -annoksiin. Pienet herkkusuut on myös huomioitu sormisyötävillä ja mukavalla ajanvietteellä, toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides kertoo.

Pikantteja yksityiskohtia ja paikallisia tuotteita

Puistossa tarjoillaan muun muassa nimikkokahvisekoitusta, jäätelömestareiden valmistamaa artesaanijäätelöä ja puu-uunissa paistettua pizzaa. Ohikulkumatkalla voi pysähtyä ostamaan Puiston Herkkukaupasta nopeaa syötävää, tuliaisia tai vaikka aamukahvimaidon. Kiireettömään nautiskeluun sopii lasillinen Tampereen kuumimmalla kesäterassilla hiiligrillissä valmistettujen herkkujen kera.

Tärkeää Puistossa on paikallisuus. Esimerkiksi Karppilan tila Kangasalta toimittaa ravintolaan lihaa ja Mouhijärven herkkujuustola valmistaa omalla reseptillään Puiston mozzarellaa. – Luvassa on siis todellinen herkkukattaus. Etsimme myös parhaillaan paikallista kalatoimittajaa, ruoan kehittämispäällikkö Harri Harjula vinkkaa.

Rosso Koskipuisto sulki ovensa 16.4. ja sen henkilökunta työllistyi muualle Pirkanmaan Osuuskauppaan.