Puisto on auki!


29.9.2017

 Ovet Tampereen parhaalla paikalla Koskipuistossa ovat vihdoinkin auki.

– Aiemmin tällä viikolla toteuttamamme testipäivät vahvistivat sen, mitä osasimme odottaakin: Puisto on valmis ottamaan asiakkaat vastaan, hehkuttaa Pirkanmaan Osuuskaupan ABC- ja ravintolakaupan toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides.

Tammerkosken kansallismaisemaan olennaisesti kuuluvan rakennuksen henkeä kunnioittaen uudistettu paviljonki on kokenut kesän aikana täydellisen kasvojenkohotuksen. Erityisesti katutason tilat ovat laajentuneet ja muuttuneet niin, että paikkaa on vaikea tunnistaa samaksi kuin ennen, mikä on ollut tarkoituskin. – Puisto on ainutlaatuinen kokonaisuus, johon on haettu mallia maailmalta. Meillä voi pysähtyä nauttimaan lounaasta tai monipuolisesta á la carte -listasta tai vaihtoehtoisesti napata nopeasti mukaan terveellisiä välipaloja tai kupillisen omaa kahvisekoitustamme, Koutroukides kertoo.
 

Avainasemassa paikallisuus

Yksi Puiston erityispiirteistä on vahva yhteistyö paikallisten tuottajien kanssa. Puistoa varten kehitetty, Pirkanmaan Paahtimon tilauksesta paahtaman kahvin lisäksi tarjolla on muun muassa Mouhijärven Herkkujuustolan valmistamaa Puiston omaa mozzarellaa, kangasalalaisen Karppilan tilan charolais-lihaa sekä Pyhäjärvestä pyydystettyä kuhaa. Paljon tehdään myös itse Koskipuistossa.

– Puiston keskiössä on paikan päällä tehty maukas ruoka. Itse leivotun leivän lisäksi ravintolassa valmistetaan suussa sulavaa artesaanijäätelöä ja puu-uunissa paistetaan rapeaa pizzaa. Herkulliset makuelämykset ovat meille sydämen asia, Koutroukides jatkaa.

Onneksi on Puisto.

www.puistoravintola.fi